Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Daha once burda yazmistim 10 mayis gibi bir golden yavrusu almistik aldigimiz kopek 4 gun sonra kanli ishal oldugu ortyaya cikmis ve 19 mayista olmustur Simdi bir golden daha almayi dusunuyoruz sorun su ki evde parvo virusu hala olabilir cunku oteki kopegimiz her yere kustu ve kakasini yapiyordu Benim sorum kopegi aldigim yere soyledim ve bana asilari olmus 2.5 aylik bir yavru verebilecegini soyledi benim sorum su 1 tane karma asisi varmis yapilmis o asi korur mu yoksa kopegi alip tekrar bile bile hasta etmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Öncelikle yanlış biliyor olabilirim onu baştan söyliyeyim. Benim bildiğim parvoya karşı her iki karma aşısının ve iç parazit aşısının yapılmış olması ve bunların hepsi bittikten sonra üstünden bir hafta geçmiş olması gerekiyor ki ciddi bir koruma başlasın. Ayrıca evinde çok iyi dezenfekte edilmesi lazım. Önceki konuda da yazdığım gibi Dezen benzeri bu iş için yapılmış bir madde ile de (diğer bütün temizlemelerin üstüne) temizlenmesinde fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 valla arkadaslar soyle o yavruyu o halde gordukten sonra allah hicbir kopegin ve sahibinin basina oyle bir hastalik vermesin o yuzden cok tedirginim acaba o da olur mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 :( bişi olmasın yav :/ evi falan iyice temizle firma falan çağır olmadı komple bi girsnler dezenfektanlar falan vardır belki onlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 2. karma asısından sonra dısarı cıkabilir yavru kopekler, nedenide parvo işte. tavsiyem 3 3,5 aylık kopek alman hic bi fark yasamassın 1 aylık yavruyla. hatta çiş kaka bok donemini de cok daha rahat atlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar