di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bu uzaktan eğitimde sınavlar nasıl oluyor ? Kopya çekmemi ne engelliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nerenin uzak eğitimi? Genelde sınav merkezlerine çağırıyorlar seni sınav için. Ama kim veriyor eğitimi ona bağlı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 biraz daha acsan konuyu daha cok yardımcı olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bir üniversite bölümünün uzaktan eğitim verdiğini, kalkıp gitmem gerekmediğini düşünün. Bu bölümlerin sınavları nasıl yapılıyor ? Bilgisayar başında mı ? Öyle değilse ben İstanbul'dayım, okul Antalya'da. Nasıl olacak bu iş ? Kalkıp gitmem mi gerekecek ? Benzer bir durum için yönetmelik maddesi şu şekilde ama çok da açık değil; Sınavlar Yüksekokul Yönetim Kurulunun belirlediği usulle ve belirtilen gün, yer ve saatlerde yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 İlindeki(ya da yakın bir ildeki) sınav merkezinde gözetmen eşliğinde yapılıyor demek oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Şimdi benimde uzaktan eğitim ile ilgili sorularım vardı buraya sorayım sormadan öncede yukarıdaki soruyu cevaplayayım. Uzaktan eğitimde 1vize 1final uygulaması var vizeler bilgisayar başında finaller ise okulunda normal yüz yüze oluyor. Kopya çekmeni ne engelliyor? Emin değilim ama ayrı bir sisteme balanıyorsun ttnet'in port açma zımbırtısı gibi. xdsl miydi neydi. O açıkken başka biryere bağlanamıyorsun + webcam gibi bir sistemde mevcut sanırım. Ha bunlar yeterlimidir bence değildir. Şimdi SDU'nun uzaktan bilgisayar prog. bölümü var. 100ytl harç 1500ytl uzaktan eğitim parası. Bu 1500ytl nedir? Bana karşılığında ne veriyor? Bunlarda bir kredi/indirim yada başka birşey sözkonusumudur? Birde bu şekilde eğitim alan varsa tavsiye edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar