Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 encryption client bulunamadı ve ve hemen benı serverden dissconnect ediyor ve clıent verifyg account ta takılı kalıyor neden bunu yapıyor sadace yardım yardım yardım [Bu mesaj EXAA tarafından 14 February 2004 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aradığın şey no encription mı ? Anlayamadım tam olarak.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya silencer abi servere tam girecem verify accounta takılı kalıyo ondan sonra o ms dos ta çalışan run uo varya orda yazıyo işte 1 onlıne sonra encrıptıon mudur nedır onu arıyo galıba sonra disscont 0 player onlıne yazıyo ben uo gatewayı ındırdım ama vb runu ındırmedım sorun ondanmı kaynaklanıyordun dıye şimdi geldim onuda indirdim ya sorunlar bole su serveri bi açam walla dertler bitecek ama az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Birazdan bir adres vereceğim oradan yükleyebilirsin. Şu an upload ediyorum.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yükleme henüz bitmedi ama bittiğin www.nebula.gen.tr/oop/No_Crypt_Client.zip olucak.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bunu ultimanın içinemı yuklucem abi sana tel versem ara sıra yardım laşırmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Forumlardan halledebiliriz sanırım. Yükleme tamamlandı çekebilirsin.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 saols abi keşke herkez senın kadar yenılerın yanında dursa sen gerçekten nebuladakı sılencırsın demı nebulada ben gm başvurusu yapıcaktın onu nerden yapıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 www.nebula.gen.tr dan çektiğinin farkındasın di mi client ı ? ;) GM başvuruları için [email protected][signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 abi şu an çekıyorum o programı pekı abı neler yazmam gerekıyo şimdi başvuru yapsam sen hemen bı yanıt atarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: EXAA, 14 February 2004 17:51 tarihinde demiş ki: ..sılencırsın.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: TaZmAnYaK, 14 February 2004 17:58 tarihinde demiş ki: said: EXAA, 14 February 2004 17:51 tarihinde demiş ki: ..sılencırsın.. lol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 silencır abı ben onu yukledım şımdı ne yapayım o zati normal clıentmış onu uıltimanın içinemı atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 (bkz: bi bakışta encryption okuma teknikleri) o aynıymış dediğin client senin işine yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 saols onu ultımanın içine atıyorum demı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar