sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 malum burası konu dışı.yani diğer bölümlerin kapsamadığı konuları burada konuşabilmek için.neden peki bu düşünselliğe iten bir paragrafla başladım bu yazıya.şimdi birisi çıkacak garbıç diyecek öbürü skripşeyring diyecek bir anda mülkün temeli olacak konum ve bunun karşısında durmam gerekti.bir düşünün burası uotr olarak başladı şimdi 32. gün ve siyaset meydanı gibi oldu.ilk başta çok tepki alacağım yılmadan destekleyin beni kamuoyunu değiştirelim el ele. şimdi europa da oynuyordum bir süredir de böyle türklerle beraber sphere sunucusu arıyorum ama kalabalık olacak,oyuncu trafiği fazla olacak varmı böyle bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yilmadan destekliyorum ulan ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ahaha politika başlığı vardı da biz mi taşınmadık :P Ultimanın kendi başlığı yok mu? Neyse taşırlar zaten yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar