Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hesapta para olmadığından account frozen oldu, atmden 50 ytl yatırdım cuma gece 00:00 gibi. hala kabul edilmiyor. önceden aynı hesaptan yapıyordum ödemeyi şimdi kredi kartı nosuna "payment rejected" validation code'a da "invalid" diyor. nedeni ne olablir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Haftasonu bankalar bu konuda çok ketum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 evet ya neyse sosyalleşmiş olucaz bu bahaneyle o da güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 şimdi şöyle bi olay var, saat 5 ten sonra yaptıgın odemeleri bankan ertesi gun yapmıs olarak kabul ediyo. atm veya internet farketmez. ne yapcaksın? bankanı arayıp para yatırdıgını soyliyceksin onlarda sabaha acıcaklar hesabını ve ondan sonra odemeni yapıcaksın. benim de basıma geldigi icin tecrübe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 benimde sanal kart ile çok başıma geldi ya 2 kere cekiyor parayı - bakiye oluyor yada hatalı diyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 validation code'a invalid demiş belki onda bi sorun vardır?o 3 haneli şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 eğer bir kart rejeceted olduysa adi bilizzard aynı kartı bir daha kabul etmiyor. en azından benim başıma gelen bu oldu sonra s. s. normal kredi kart no verdim. sanal kart veriyordum halbuki ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bankayı aradım banka blizzard'ın son 4 gün içinde yaklaşık 13 kere çekim yapmaya çalıştığını söyledi. acaba bir kere deneyip olmayınca olana kadar deniyorlar mı yoksa birileri kart bilgilerimi ele mi geçirmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Son 4 gün icinde, 13 kere acc unu aktif etmeye calismis olabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 doğru evet..her finish'e tıklama 1 deneme desek..haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar