Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karda araba kullanmak

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar berbat bi durum yok ya duruyosun 9 saatte kalkıyorsun tabi zincir yoksa bi rampada önünde yaşlı bi teyze korna çalıyorsun çekilmiyor duruyosun ondan sonra yolun başına kadar geri geri gidip tekrar çıkıyorsun sakın denemeyin ben mecburen sürdüm patronun kardeşi hastalanmış ona götür arabayı babamda onu doktora götürsün dedi bizde bişiy diyemedik arkadan bi araba biraz yaklaşıyor eyvah diyorum şimdi kaycak ve çarpacak hi sevmedim karda araba sürmeyi berbat bir durum yanından bi bayan jiple geçiyor sen sadece izliyorsun. :) kapışamıyosun bile.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

karda en guzeli
3 arkadasini cagircaksin

gece 2 de cikicaksin.. hele bagdatta oturuyosan varya inanilmaz bir zevk, hele annen yurtdisinda olup arabayi kacirma heyecanida katilinca 4 e felan katlandi.. bide ustune kamera cekimi yapinca araba icinde efsane oldu.. yardi gecirdi yani :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Perşembe günü okulda eve 9 saatte gelen bir insan olarak çevrede bir çok şeyi izleme şansım oldu. İnsanlar harbi mal. Sürücü kurslarında saçma sapan motor bilgileri vereceklerine insanlara karlı havada, buzlu havada nasıl kalkacaklarını öğretseler, nasıl zincir takıcaklarını öğretseler, yolun ortasına durunca arkadakilerin geçemeyeceğini falan öğretseler ben evime 3 saatte giderdim..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

benim okulum evime 200 metre ötee nuıahahaahııhahıaı.sıcak evimde güzel güzel oturdum ben ıhlamutrumu yudumladım.[signature][hline]"In blossom today, then scattered:
Life is so like a delicate flower.
How can one expect the fragrance
To last for ever?
- Admiral Onishi Takijiro
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bizim burda eve gelirken baktım bi cukur va rher giren kalıyo cıkmak içinde asılıyolar agza
durdum abi öle yaparsan nası cıkıcaksın ki asıldıkça sen dahada batıyo araç bak dedim az gaz ver sonra sal gene az gaz ver araba ileri geri sallansın sonra cıkarsın
herif yaptı cıktı

Karda kullanıcaksanız cok cok dikkatli olmanız lazım zincir takmadan hele hele arkadan itişli araçlarda karlı-buzlu zeminde trafige cıkarsanız feci zorlanırsınız , ve zaten kaymaktan illallah dersiniz :)

varya su trafikte olucak altımda bi subaru impreza turbo
takıcan kar lastigi böyle incelerden

off e5 de elalem tek serit gidersen sol seritten 100 ile viraja kayarak giricen direk toparlıyo hiçbişi olmuıyo alete :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Sosyal ağlarda paylaş

çivili lastik diye bişi icat etmişler

takıyorsun kaymıyorsun

diğer arabada range rover zaten

no problem anlıcağınız kar mar dinlemiyorlar[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

civili lastik devri bitti
artık Spikes Spider var kulanımı ve takilması çok kolay ve üstün bir performans sağlıyor

bir parçası bijonlar yardımı ile janta sabitleniyor ve istediğiniz zaman ana gövdeyi kapak üstüne hemen monte ediyorsunuz

[Bu mesaj Ragnar tarafından 02 February 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
vay çok şekil be :)

impreza wrx e takcan bunu su istde kar yagdıgı an nasıldı otobanlar heryer buz
kaptır git hem 4 ceker hemde bu lastiklerle :)

süper[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Sosyal ağlarda paylaş

evet yolda gördüm bunlardan ragnar ama bir bilgim olmadığı için tarif etme lüksü bulmadım kendimde :)

biz geçmiş zamanda aldığımız için şimdilik böyle bir lükse girmiyoruz ama sanırım ileride lazım olursa alınması gereken birşey

fiyatlar hakkında bilginiz varmı ?[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 24 January 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
varya su trafikte olucak altımda bi subaru impreza turbo
takıcan kar lastigi böyle incelerden

off e5 de elalem tek serit gidersen sol seritten 100 ile viraja kayarak giricen direk toparlıyo hiçbişi olmuıyo alete :)

Karda her araç kayar. İster önden çekiş, ister arkadan, ister 4 çeker, ister 14. Karda, buzda araç kullanmanın tek yolu yavaş gitmektir. Şunu unutmayınki durmak için frene bastığınız zaman arabanın kaç çeker olduğu felan önemsizdir. Ön tekerler kaymaya başlar, abs warsa daha az kayar vs. Lakin dediğin gibi 100 km süratle karlı, buzlu yolda viraja girersen değil subaruyla M1 Abrams ile felam anca çıkarsın o virajdan.
Eskimoların dediklerine bakmayın siz. Audi Quatro felam yalan olur buzda, karda. :)
Yavaş gidin beyler. Hiç biriniz Hakkinen değilsiniz, E5 de F1 pisti değil.[signature][hline]darkspade
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
+1
yawş ve devirsiz unutmayalımki ne olursa olsun olcak şey engelenemez !!![signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...