sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 laptopta ara sira wireless baglantisi kopuyor. koptuktan sonra tekrar baglanmayi deneyince bu kez kablosuz aglari goremiyor laptop. acaba modemde mi var bir sorun diye baska bir laptoptan denedim ancak diger laptopta boyle bir sorun yasamadim. modem saglam herhalde. bazen bir gunde hic boyle bir sorun yasamiyorum bazen de arka arkaya oluyor. bilgisayari yeniden baslatmak zorunda kaliyorum. hatta bir keresinde 15er dakka arayla baglanti kopmustu kafayi yedirticekti. sorunu kendim duzeltebilir miyim yoksa teknis servis yolu mu gozuktu?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bende de aynı anda 4 5 tane internet sayfası açınca oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bende bikac tane sayfanin acik olmasina gerek kalmio baglantinin kesilmesi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben de hp pavilyon var wireless baglantısı gidiyor sonra baglanınca yerel ve sınır ag diyor,cogu zaman da agı gormuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fikri veya tavsiyesi olan yok mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 en güncel driverları indirmeyi dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hp lerin bazı modellerinde bu sorun var http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01087194&lc=en&cc=fr&lang=fr&dlc=fr&product=3243061 buradan bakabilirsiniz seri numarası uyuyorsa ücretsiz olarak tamir ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bağlantı cılız olduğundan böyle bişey veriyosa, internetten araştır çok ilginç methodlar var. bi tanesi şöyleydi sanırım: ethernet kablosunun bi ucunu laptopa bağlıyor, diğer ucunu telefona bantlıyor. sonra telefonu bi fanusun içine koyuyor(iplerle bağlı,telefon herhangi bir yere temas etmiyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ftp://213.194.123.227/Notebook/ buradan baktim ancak bnm laptoptaki icin hangisi gerekli nasil anlicam? marka da yazmamislar. en alttaki ikisini indirdim. sistem desteklemiyor dedi. vista icin degiller sanirim edit: link olusturamadm nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 guncellemeyi denedim ancak en gunceli buymus. cdsinden yeniden yuklemeyi denedim. ancak dun yine oldu. eskisi kadar siklikta olmuo ama olunca bilgisayari yeniden baslatmak zorunda kaliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 up fazla isindigi icin olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 mümkün. Geçen uğraştıım bi modemde bi cihazla internet üzerinden video konferans için port açıp bağlanmaya kalktığımda çuvallıyodu çok ısındığı için mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bir sure daha dursun. yeni actigimda da olursa tekrar teknik servise basvuriyim o zaman. saol yardim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar