Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wireless baglanti sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
laptopta ara sira wireless baglantisi kopuyor. koptuktan sonra tekrar baglanmayi deneyince bu kez kablosuz aglari goremiyor laptop. acaba modemde mi var bir sorun diye baska bir laptoptan denedim ancak diger laptopta boyle bir sorun yasamadim. modem saglam herhalde. bazen bir gunde hic boyle bir sorun yasamiyorum bazen de arka arkaya oluyor. bilgisayari yeniden baslatmak zorunda kaliyorum. hatta bir keresinde 15er dakka arayla baglanti kopmustu kafayi yedirticekti. sorunu kendim duzeltebilir miyim yoksa teknis servis yolu mu gozuktu?8-)
Mesaj tarihi:
bağlantı cılız olduğundan böyle bişey veriyosa, internetten araştır çok ilginç methodlar var.

bi tanesi şöyleydi sanırım:

ethernet kablosunun bi ucunu laptopa bağlıyor, diğer ucunu telefona bantlıyor. sonra telefonu bi fanusun içine koyuyor(iplerle bağlı,telefon herhangi bir yere temas etmiyor).
Mesaj tarihi:
ftp://213.194.123.227/Notebook/

buradan baktim ancak bnm laptoptaki icin hangisi gerekli nasil anlicam? marka da yazmamislar. en alttaki ikisini indirdim. sistem desteklemiyor dedi. vista icin degiller sanirim

edit: link olusturamadm nedense
Mesaj tarihi:
guncellemeyi denedim ancak en gunceli buymus. cdsinden yeniden yuklemeyi denedim. ancak dun yine oldu. eskisi kadar siklikta olmuo ama olunca bilgisayari yeniden baslatmak zorunda kaliorum.
Mesaj tarihi:
mümkün. Geçen uğraştıım bi modemde bi cihazla internet üzerinden video konferans için port açıp bağlanmaya kalktığımda çuvallıyodu çok ısındığı için mesela...
  • Yeni Oluştur...