Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevdiğinim kişinin erkek arkadaşıyla konuşmak

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

heracles1986 said:
çekecem abi

kıza bugün soracam neden bana yalan söyledin?

muhtemelen annemin bilmesinden korktum seni üzmekten korktum bıdı bıdı

geeeççç

ona diyecem sen beni bu kadar üzdün beni bu kadar incittin ya sana tek diyeceğim laf inşallah benim yaşadıklarımı sende yaşarsın ve bundan sonrada bana bi iyilik yapmak istiyosan gözüme gözükme

lan resmen keriz yerine kondum ya kız o kadar ümitlendirdi meğersem beni yedekte tutuyormuş... off allahım daha ne kadar dert vereceksin bana çok merak ediyorum

yalnız adam yazmışta yazmış burda.
ahahahaha..
arkadaşım,bence sen havalanmışta olabilirsin.
Kız sana "Hadi be salak ne diyosun sen..yürrü anca gidersin." çekerse kalırsın öyle.
Ayrıca kız diyelim ki yedekte tuttu,sana niye annemin üzülmesinden korktum da bilmem ne desin?Babalar gibi "Valla dalga geçicek bişiy çıktı bana,Eğlendim,güzel oldu." derse görürüm seni.
Dolayısıyla sen "beni incittin üzdün..bu günahların karşılıksız kalmayacak hülennnnnn" moduna girinceye dek kız 50 kere güler her tarafıylan oturduğu yerde(ben olsam baya eğlenirdm yav..kıskandım şimdi kızı.Baya eğlenme potansiyeli var.)
Ha bide msnine giren kişi kızın erkek arkadaşı olmayadabilir,biri eğlenmek için girmiştir,hacklemiştir bişi olmuştur,o zaman iyice g.t olursun.

not:"Herkes biliyomuş benimle konuştuğunu" nedir ya..Ayrıca sevdiği erkek nedir..Sevgilisi falan değil sevdiği erkek..Atma recep din kardeşiyiz,her 1,5 ayda bir gelme bize yeni bi brezilya dizisiyle...Aç plazmanı film falan izle.

ayrıcaaa...bu kızları peşinden koşturan muhteşem plazmalı erkeğin en süper resimleri için(bildiğin facebok acc.)
tık!
Sosyal ağlarda paylaş

HAIN! dıeye bağırık tokat at kıza, sonra "aman tanrım sana vurdum lütfen sende bana tokat at yoksa affedemem kendimi de" sonra o sana vurunca "yuh öküz o kadar sert vurulurmu" de bi tokat daha at, sonra osa an atsın sonra sen ona at.

böle böle ten teması artar zaten cok surmeden sevişmeye başlarsınız falan.
Sosyal ağlarda paylaş

afush wyw facebook tan felanda araştırmışsın bulmuşsun koymuşsun resmimi felan neyse

şimdi dinlemek&meseleyi anlamak isteyenler için açıklayımda dötünüzden uydurup dalga geçmeyin malum kendi dötüyle gülmek isteyen çok burada

1.Bu konuda açtığım başlık sevdiğim gerçekten sevdiğim ve değer verdiğim bir kızdı çok ta iyi dosttuk ailemizde öyle kendisiyle ciddi olduğumu ve evlilik düşündüğümü söyledim fakat kendisi bana şu anda kendisinin düşünmediğini ama ilerisi ne gösterir bilemediğini söylemişti eyw dedim ama aklıma takılan soru çıktığı varmıydı sorusu bunu bi kaç kere karşıma alıp ciddi anlamda sorduğumda her seferinde yemin ederek olmadığını söyledi ve teklifimi kabul etmemesinin sebebininin erkek arkadaşının olmasıyla bi alakasının olmadığını söyledi çünkü erkek arkı yokmuş eyw dedim bekledim sabırla fakat bundan 3 gün önce gece erkek arkadaşı msnini açtı kızın ve ben o adamla konuştum bana telefonunu verdi efendice konuştuk hatta ertesi gün buluşacaktık fakat keriz yerine konmuşluğun ve yedekte kalmışlığın verdiği eziklikle (kabul ediyorum eziğim ben)hiçbirisiyle görüşmeme kararı aldım..

artık hiçkimse beni ilgilendirmiyor çünkü hepsinden nefret etmeye başladım etrafımdaki herkes bana yalan söylüyor benden bişeyler gizliyor annem babamda dahil ve bu durum beni çileden çıkarıyor bir nebze olsun bu foruma yazarak rahatlamak istiyorum ama saddece ayar alıyorum ve onunla kalıyor yazık insanlara bu şekilde dalga geçmek sanırım benim sorunum olmaktan çıktı karşı tarafın aşşağılık ve seviyesizliğine girmeye başladı ha tabi burası bi forum ve kimse kimseye akıl&hesap vermek zorunda değil ama en azından biraz daha etik kurallara uyularak yazarsanız hem iyilik yapmış olursunuz hemde kalitenizi göstermiş olursunuz...

gelelim party deki kadın işine orada ise gerçekten alkollüydüm ve kadınla aramda nasıl bi konuşma geçti çat pat hatırlıyorum( o da bana kalsın) ve sabah kalktığımda kadınla aynı yataktaydım sonrasında olaylar kocasının kulağına kadar gitti tabi ben kadının ne evli olduğunu biliyodum nede gerçek adını adı bile bana farklı söylemiş sonrasında olaylar kapandı biraz esprili bi üslupla yazmam fake ihtimali doğurmuş olabilir zaten kimseyi inandırmak içinde yazmamıştım neticede ben kurtuldum...

son olarak plazma olayı için bişey demiyecem evet plazmam var arabam var mutluyum huzurluyum ama bunları ben öle böbürlenmek için kullanmamıştım sadece o kıza ne kadar değer verdiğimi göstermek içindi tamam şuçluyum yapmamam lazımdı affedin ama artık bunların bu kadar kullanılmasıda sıkıntıdan çok sinir yapmaya başladı

neyse umarım yeteri kadar konuşmuşumdur bundan sonra bu topiğin bu konuşmama göre şekillenmesini arzuluyorum

herkese saygılar

not: facebook profilimde marke edilmezse sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında özel olarak aramamıştım facebook accountunu=)
Party işi neymiş diye senin yazdığın mesajlara bakmak için nickine tıkladım,orda ismin yazıyodu.Sonra aynı ismi Lex in facebook listesinde gördüm ve olaylar gelişti =D
Bi de,ben merak ediyorum sen çok dertleniyosun,kızın erkek arkadaşı merak etmiyo mu bu konuyu?Yani kız neden elaleme sevgilim yok diyo diye merak etmesi ve "Bu kız mavi boncuk mu dağıtıyo" diye şüphelenmesi gerekmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...