-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Heykeltraş Steven J. Backman oluşturmak istediği şeyleri kürdanları kullanarak yapıyor. Öyle 100-200 falan değil her eserinde binlerce kürdanı büyük bir ustalıkla istediği yere yerleştiriyor ve ortaya ilginç çalışmalar çıkıyor. İşte eserleri: [www.landmarksofsf.com] Ayrıca Stan Munro da yıllarını vererek ve milyonlarca kürdan kullanarak bir kürdan şehri yapmış. Sitesinde yazılana göre bu şehir İspanya'nın Mallorca kentindeki bir eğlence programına satılmış. Kürdandan yapılma kopyaların yer aldığı bu şehirde Tayvan'daki Taipei 101 gökdeleni, Malezya'daki Petronas kuleleri, New York'taki Empire State binası, Fransa'daki Eyfel Kulesi, Amerika'daki Transamerica Piramidi ve Washington Anıtı gibi yapıtlar bulunmakta. İşte kürdan şehri: [www.toothpickcity.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Pencereleri yapmamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 adam oturmuş sapık gibi eyfel falan kasmış takdir ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yapıştırıcı olarak ne kullanıyorlar acaba, ben mum kullanıyordum ilkokulda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 esas sebzelerden bahçe yapan bir rahatsız vardı. macrocu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 fotoğraflara baktım ve adamda bir mallık olduğunu anladım. sanatçı yaradılışı zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar