Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bulamıyorum arkadaşlar,bulamıyorum. Yeni birşeyler lazım. Son derece duygulu olsun,kaliteli olsun. Metal olmasın. Hadi dökülün bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 al di meola, paco de lucia, john mclaughlin, anouar brahem(enver ibrahim). bunlar bi 5-6 ay gider bence seni sdsdf ben bu ara sadece bunları dinliyorum nerdeyse. çok güzeller gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 duygulu diyince aklima benim direk soundtrackler gelio.gaz oluosun, yeri gelio agliosun sdfa ps: hans zimmer - tell me now'u tavsiye edering.kral arthur soundtracktir.surekli dinlerim.asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 suzanne vega (özellikle caramel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Juno Soundtrack'te çok güzel duygulu parçalar var. Marjinaldir bazıları gerçi ama marjinallik düşmanı olan biri bile dinleyebilir severek, mesela ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ghetto gospel beni duygulandırır nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 -Cleglaw- said: paco de lucia. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nouvelle vague Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Remedios silva pisa - Naci En Alamo (tu) vengo soundtrack bu şarkı yüzünden şimdi filmi indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Farid Farjad, Aziza Mustafa Zadeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 türk / yabancı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 herkesin duygulu müzik anlayışı değişir ya. ne tarz istiyorsun onu belirtseydin.tamam metal değil de rock mı? etnik mi, jazz mı klasik müzik mi? ne ? al sana duygulu müzik mesela benny benassi - hit my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ya şöyle diyim,metal hariç herşey olur. Özellikle rock müzik ve enstrümantal olur. Ama metal hariç her tarzdan istiyorum. Şöyle birşey buldum mesela: Aeon Spoke - Emmanuel << süper Türkçe de olur yabancı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 metal haric demişsin yazacağım bütün ihtimalleri yoketmişsin tek hamlede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 cardigans - carnival yeni ama eski favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mach said: metal haric demişsin yazacağım bütün ihtimalleri yoketmişsin tek hamlede eheh aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yüksek Sadakat son albümü dinle, Katil ve Maktül. Zeki Müren dinle hepsi süper. Ama birşeyi merak ettim, herşeye evet metale niye hayır? Duygusuz yaratık mıyız yoksa biz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Cardigans - Erase Rewind Cranberries - Shattered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Metal eskiden dinlerdim artık dinlemiyorum,fazla sevmiyorum. Değişti müzik zevkim. O yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Where Did You Sleep Last Night, Lounge Act, Dumb - Nirvana'dan bu üçüne kay. Hatta The Man Who Sold The World coverınıda dinleyebilirsin Nirvana'nın hastadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Arkadaşlar deli birşey buldum hazır olun: Elliott Smith - Between the bars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 firehouse-love of a lifetime goo goo dolls-iris savage garden-truly madly deeply gokhan kırdar-yagmur joe satriani-what breaks a heart jay jay johanson-two fingers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Şuradaki playlistten en son şarkı olan "Oriental Dream" i seç. Enstrümental, süper bir şarkı. Freeshootingmusic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bilmiyorum müzik zevkimiz ne kadar çakışır. Omar Faruk Tekbilek - i love you Erkan Oğur - herhangi bir parçası insanı uçurmaya yeterlidir. Onur Akın - yine herhangi bi parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Concerto de Aranjuez - Joaquin Rodrigo/John Willams Rodrigo Y Gabriela - Amuleto Star Wars Episode II Soundtrack - Love Theme Metal isteseydin Uaral derdim istersen bi bak onada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar