Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık lvl 70 Druid ( NE Female )

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Karakterimi Tank / dps olarak geliştirdim üzerinde badgeler ile aldığım veya craft ettiğim itemler var

Armor : 30500 HP : 14800 Civarı

Karakter : The Maelstrom da ismi Vien

Profflar 375 Alchemy 375 Herb

Bütün Flaskları yapabiliyor

Üzerinde 11k Gold var bankasında en az 1k değerinde malzeme var

Bu aralar cok sıkıldım wow dan uzak kalmak istiyorum Epic Flying mount mecvut ve Shift Fyling form questleri tamam

Tank ve dps gear full epic diyebilirim iyi gear lı bir rogue ile takas edebilirim end game baydı rogue ise benim için pvp de zevk veren bir sınıf

Tel : 0537 413 13 78 ( soru ve istekler için ) Fiyat ne eder bilmiyorum ama üzerinde cok fazla gold var sanırım 400 ytl eder.

Armory :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Vien

pvp ve pve ayrı gearlar bazıları
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Arkadaşlar Acount tekrar satılıktır bırakıcam

extra olarak full s2 ( Healing )ve bütün vindi 4 guardian itemler farmlandı 1k arena point var bir tane ring hariç bütün itemler pvp resi itemleridir üzerinde 9800 gold vardır 275 ytl diyorum istanbul içi elden teslim zaten evime gelecek alacak kişi
Sosyal ağlarda paylaş

ya pveseti 1 t4 head dierleri badge itemleri ringler mesela yeni badge ring i 2 4 tane tank trinketi var 1 i ssc drop 1 i mgt hero 1 i alchemy stone yenisi yani kafadan tk tanklıyorsun cat dps seti var 3200 üzeri ap si var 1k gold verdim title için :D bütün flaskları craft edebiliyorsun 9800 gold var banka herb dolu item dolu yağma yok ingame gösterebilirim bu akşam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...