ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Karakterimi Tank / dps olarak geliştirdim üzerinde badgeler ile aldığım veya craft ettiğim itemler var Armor : 30500 HP : 14800 Civarı Karakter : The Maelstrom da ismi Vien Profflar 375 Alchemy 375 Herb Bütün Flaskları yapabiliyor Üzerinde 11k Gold var bankasında en az 1k değerinde malzeme var Bu aralar cok sıkıldım wow dan uzak kalmak istiyorum Epic Flying mount mecvut ve Shift Fyling form questleri tamam Tank ve dps gear full epic diyebilirim iyi gear lı bir rogue ile takas edebilirim end game baydı rogue ise benim için pvp de zevk veren bir sınıf Tel : 0537 413 13 78 ( soru ve istekler için ) Fiyat ne eder bilmiyorum ama üzerinde cok fazla gold var sanırım 400 ytl eder. Armory :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Vien pvp ve pve ayrı gearlar bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Arkadaşlar Acount tekrar satılıktır bırakıcam extra olarak full s2 ( Healing )ve bütün vindi 4 guardian itemler farmlandı 1k arena point var bir tane ring hariç bütün itemler pvp resi itemleridir üzerinde 9800 gold vardır 275 ytl diyorum istanbul içi elden teslim zaten evime gelecek alacak kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ozii_x said: zaten evime gelecek alacak kişi promosyon olarak şey mi var? sfgdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 gel eve 2 bira atarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 armoryden merciless ustun gorunuyor 1 ara pve setini cekte gorelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ya pveseti 1 t4 head dierleri badge itemleri ringler mesela yeni badge ring i 2 4 tane tank trinketi var 1 i ssc drop 1 i mgt hero 1 i alchemy stone yenisi yani kafadan tk tanklıyorsun cat dps seti var 3200 üzeri ap si var 1k gold verdim title için :D bütün flaskları craft edebiliyorsun 9800 gold var banka herb dolu item dolu yağma yok ingame gösterebilirim bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ozii_x said: 1k gold verdim title için :D (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kardeşim bırak peşimi :D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 eneee pardon bi kişiye 2 kere laf atmıyorum afedersin :( sonra da kendime su resmi gösterip kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 heheh sevdim seni sana kanım ısındı.. şimdi napsam sana :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ahahahah sana lafım yok daha FAİL oldum.. ama eve gelcen demi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 geldim eve... ama kendi evime :D eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 aplıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 beleş ap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 beleş şey bulsan üstüne oturcan derlerdi eskiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Arkadaşlar fiyat 250 ytl bu arada aplıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Eğer şu ilanı mayıs ortası gibi (kendi acc.ımı satıp ally açmaya karar verdiğim zaman) satışa çıkartsaydın direk alırdım xD ve şu an şuursuzca honor kasıyor olmazdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 keşke bi adam alıcaktı o sıra çinli modda honor kasıyordum tamda 250 dedi ben olayadım vermedim ayıp oldu ona.. şimdi her boku farmladım farmlaya farmlaya bütün tadını aldım :D şimdi yine baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ben bir daha acc.ımı trade etmem yalnız, ne kadar zormuş 0'dan başlamak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar