Gilean Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Evet bugün oyun elime geçti..Çok mutluyum..2 hafta sonrada sb geçtimi benden mutlusu yok..Her neyse..Şimdi öncelikle kaç tane patch yapıcam ya?saatlerdir patch yapıyor..1.34v da daha..Bu arada scout olmayı düşünüyorum ve Lalunya yardım bekliyorum:)[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Us or Eu?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 EU[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Excaliburda oynaderim[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 allahım ben ne diyorum sen ne diyorsun.."Lalunya" dediğime göre excaliburda oynıycam bu bir..ikincisi ben nerde oyniyim demiyorum patch ne kadar sürer onu soruyorum[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 net ne bilader?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 gilean kusura bakma bugun ilgilenemedim seninle oyunda Excuse adli char a msg atarsanda gelir oda benim alt infil.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Ceti sorun değil ya..Ben anladım oyunu bayaa..level 9 oldum dolaşıyorum:Dama hakkaten öğrendim bayaa bişiler başka türklerden..ha birde guilde girdim onlarda çok yardımcı oldu[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 gel ASq ya gir hepimiz ordayiz. hem artik yardim alacak zamanlarin gelmistir gold falan veririz. item veririz. yardimci oluruz lvl almanda dert etme.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ASq ne?[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bi guild. turklerin cogunlugu orda. iyi ve saglam bir guild yani. her turlu yardimida yaparlar.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar