Hagii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bugün bir daha göremeyeceğim arkadaşlarımla son defa yemek yiyip çay içtik. sevdiğin sürekli beraber olmak istediğin kişilerle ayrı kalacağını düşünmek ne kötü ya ah be ah ah ah ah ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 okullar da tatil oldu ya var ya hayat ne kadar acımasız. sanki içimden birşeyler kopuyor zamanı 13 haziran diye dondurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 eylülde takrar görüşürsün diye birşey var ya o da yok ya ah be ah yardımcı olun bana ya ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yapacak bişe yok... ayrı ünilerde okursunuz.. bazılarınız aynı ünide olur.. arkadaşlık devam eder.. ama merak etme üniden sonra aradaki bağlar yavaştan kopmaya başlar.. doğanın kanunu bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ya bu 3 ay nasıl geçecek ya hem boş vakit hem de arkadaşlarından ömür boyu ayrı kaldığını düşünmek adamı deli ediyor ya. of ya of of of of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nası yani? 3 ay sonra aynı okulda devam mı edeceksiniz? ayrıca görüşmenizi engelleyen ne ki yazın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 lisenin hazırlık senesinde tanıştığım bir arakdaşım var. dostum diyim daha doğrusu. o senenin sonunda istanbuldan ankaraya taşınmak zorunda kaldı ailesiyle babasının işi yüzünden. hala arkadaşız hatta çok iyi dostuz. üniyi kazanınca büyük ihtimalle buraya dönücek. yılda 2 kez görüyoduk birbirimizi 1 er ahftalığına falan. onun dışında net, tel falan ne varsa o şekilde konuştuk. ayrılmak dostluğunu çok kuvvetlendirebilirde, engel olmaktan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 benimde öyle bir arkadaşım var. şu anda sürekli internetten falan konuşuyoruz. avustralyada kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben öğretmenim ve arkadaşlar ücretli öğretmen yani seneye Allah bilir neredeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 pek görüşmezsen yalan oluyor, görüşürsen olmuyor , test edildi onaylandı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oha ben 2 ay görüşmeyeyim unutuyorm asdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar