Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 zomg ahjah isveçe gidip kac ay kalıp sadece heykel onunde resim cektirirken fordladıgı hatunların resmini koyan ilke, brownda ne yapacak? paticik camiasi olarak hazır olun.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Rachel Bilson'la takılır belki :p
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İlke dotada düşüp rmk sebebi olacak mı dı dııın.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 resim harasi baslar agustos sonu, BROWNda soyle yaptim BROWNda boyle yaptim. bu sefer yerinde ziyaret edicem ama, paticik adina gercekleri su yuzune cikaricam.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi bu adam brown universitesindeki 120 yıllık agacların altında ders çalışan kızları fordlamassa bende ne olayım. gerçı kız arkadaşı var galba şimdi eheh
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aquila said: resim harasi baslar agustos sonu, BROWNda soyle yaptim BROWNda boyle yaptim. bu sefer yerinde ziyaret edicem ama, paticik adina gercekleri su yuzune cikaricam. şükrücüm hayrına bi iki bisi goster, sevaba girersin orti
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 *konuya dahil olamamak* ne asosyalim
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dotalardan düşecek biri daha lazımdı sdf. esas mevzu resim spamı gelince kopacak, bakalım kahramanlarımız bu bölümde napacak...................
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kız arkadaşı okumasın harbi burayı :/
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İlke browna gider, gene türk bulur.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 curse of the ilke: the turkish girl. ilke BROWNDA: gene mi turk abi?
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 brown'da turk kizi bulucak bence, isvecte ve HARVIRTta yaptigi gibi, heyecanla bekliyoruz
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 BROWN Harvardin cakma okulu olaraktan zaten basarisizligin tek adresi oldugunu ispatladi ilke (gecen sene 2 ay harvardda staj yapinca BEN HARVARDLIYIM diye gezinmisti de, yoksa Brown muthis mekan)... ayrica oradan en gaspet, en bodur Turk kizini bulacagi konusunda hic suphem yok. Ve o pedofil biyiklarini kesmezse, hakettigini fazlasiyla alacak. GO ILKE GO... GO ILKE GO...
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ahaha olm siteye bak, admini ayri seviyesiz kullanicisi ayri seviyesiz sfdsf ben kimseyi fordlamadim be isvecte, delikanli gibi temsil ettim ulkemi, her delikanli da 1 aylik hatalarda bulunabilir ahah.
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Azmodai said: BROWN Harvardin cakma okulu olaraktan zaten basarisizligin tek adresi oldugunu ispatladi ilke (gecen sene 2 ay harvardda staj yapinca BEN HARVARDLIYIM diye gezinmisti de, yoksa Brown muthis mekan)... ayrica oradan en gaspet, en bodur Turk kizini bulacagi konusunda hic suphem yok. Ve o pedofil biyiklarini kesmezse, hakettigini fazlasiyla alacak. GO ILKE GO... GO ILKE GO...olm bu arada brown cs > harvard cs harvard istiodum ama isim sebebiyle vs, turkiye'de bi o biliniyo euhe
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Penthesilea said: olm bu arada brown cs > harvard cs AHAHAHAHAHAHAHHA tüm kedileri ve ulaşamadıkları ciğerleri buradan anıyorum. bilmiosun ayakları yapacak bunun sonrasında, BIRAK İLKE YA HAHA.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tebrik ediyorum brown için tekrardan ama, 2 dk egona sahip çık ya lol
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 `Ilke uzanamadigi Harvard'a `Brown CS daha iyi dermis.`` diye degistircekler artik o lafi. lol
venom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Penthesileayla dalga geçmeyin lan. Elan Realmsın questwriterıydı o. Deistlik etmek istemem ama Allah gibiydi gözümde.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 said: olm bu arada brown cs > harvard cs Bu olmamış bence de heheh. Ama şöyle bir durum olabilir, senin istediğin alanda çok iyi bir hoca orda olabilir :p Bu durumlarla sık sık rastlanıyor, misal harvard ve oxfordda beni istediğim alanda adam gibi çalışan birilerini görememiştim ben. Ama ortalama alırsak pek şansı yok gibi :p
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Gerçi yani benim istediğim alandaki en iyiler de ilk yirmilerden çok uzak değil; boston university, new york university, urbana champaign, cornell, pitts burgh falan.
Öne çıkan mesajlar