Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 zomg ahjah isveçe gidip kac ay kalıp sadece heykel onunde resim cektirirken fordladıgı hatunların resmini koyan ilke, brownda ne yapacak? paticik camiasi olarak hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Rachel Bilson'la takılır belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 vay vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İlke dotada düşüp rmk sebebi olacak mı dı dııın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 resim harasi baslar agustos sonu, BROWNda soyle yaptim BROWNda boyle yaptim. bu sefer yerinde ziyaret edicem ama, paticik adina gercekleri su yuzune cikaricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi bu adam brown universitesindeki 120 yıllık agacların altında ders çalışan kızları fordlamassa bende ne olayım. gerçı kız arkadaşı var galba şimdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aquila said: resim harasi baslar agustos sonu, BROWNda soyle yaptim BROWNda boyle yaptim. bu sefer yerinde ziyaret edicem ama, paticik adina gercekleri su yuzune cikaricam. şükrücüm hayrına bi iki bisi goster, sevaba girersin orti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 elinden tutariz gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 *konuya dahil olamamak* ne asosyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dotalardan düşecek biri daha lazımdı sdf. esas mevzu resim spamı gelince kopacak, bakalım kahramanlarımız bu bölümde napacak................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 türk bi kız bulup evlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Off feysbuk spam =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kız arkadaşı okumasın harbi burayı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İlke browna gider, gene türk bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 curse of the ilke: the turkish girl. ilke BROWNDA: gene mi turk abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 brown'da turk kizi bulucak bence, isvecte ve HARVIRTta yaptigi gibi, heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 BROWN Harvardin cakma okulu olaraktan zaten basarisizligin tek adresi oldugunu ispatladi ilke (gecen sene 2 ay harvardda staj yapinca BEN HARVARDLIYIM diye gezinmisti de, yoksa Brown muthis mekan)... ayrica oradan en gaspet, en bodur Turk kizini bulacagi konusunda hic suphem yok. Ve o pedofil biyiklarini kesmezse, hakettigini fazlasiyla alacak. GO ILKE GO... GO ILKE GO... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ahaha olm siteye bak, admini ayri seviyesiz kullanicisi ayri seviyesiz sfdsf ben kimseyi fordlamadim be isvecte, delikanli gibi temsil ettim ulkemi, her delikanli da 1 aylik hatalarda bulunabilir ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Azmodai said: BROWN Harvardin cakma okulu olaraktan zaten basarisizligin tek adresi oldugunu ispatladi ilke (gecen sene 2 ay harvardda staj yapinca BEN HARVARDLIYIM diye gezinmisti de, yoksa Brown muthis mekan)... ayrica oradan en gaspet, en bodur Turk kizini bulacagi konusunda hic suphem yok. Ve o pedofil biyiklarini kesmezse, hakettigini fazlasiyla alacak. GO ILKE GO... GO ILKE GO...olm bu arada brown cs > harvard cs harvard istiodum ama isim sebebiyle vs, turkiye'de bi o biliniyo euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Penthesilea said: olm bu arada brown cs > harvard cs AHAHAHAHAHAHAHHA tüm kedileri ve ulaşamadıkları ciğerleri buradan anıyorum. bilmiosun ayakları yapacak bunun sonrasında, BIRAK İLKE YA HAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tebrik ediyorum brown için tekrardan ama, 2 dk egona sahip çık ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 `Ilke uzanamadigi Harvard'a `Brown CS daha iyi dermis.`` diye degistircekler artik o lafi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Penthesileayla dalga geçmeyin lan. Elan Realmsın questwriterıydı o. Deistlik etmek istemem ama Allah gibiydi gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 said: olm bu arada brown cs > harvard cs Bu olmamış bence de heheh. Ama şöyle bir durum olabilir, senin istediğin alanda çok iyi bir hoca orda olabilir :p Bu durumlarla sık sık rastlanıyor, misal harvard ve oxfordda beni istediğim alanda adam gibi çalışan birilerini görememiştim ben. Ama ortalama alırsak pek şansı yok gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Gerçi yani benim istediğim alandaki en iyiler de ilk yirmilerden çok uzak değil; boston university, new york university, urbana champaign, cornell, pitts burgh falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar