Burax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 fen liseleri nasıl girmio sınava ya benim arkadaşın kardeşi fen lisesinde ve giriyor sınava hem de ilk girişi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Offfffff inşallah puanlar düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Sage said: Odtü bilg müh. olsun yeter :D Çok mu şey istiyorum ha?! çok. 2-58 bölümüne gir sen yoksa 2-48 miydi neydi ha asdufdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Burax said: fen liseleri nasıl girmio sınava ya benim arkadaşın kardeşi fen lisesinde ve giriyor sınava hem de ilk girişi :S yarısından fazlası girmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bu sene çoğu insan inanılmaz bir biçimde üniversitelere yerleşir. Hiç merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çalışan kazanır, çalışmayan da kazanır erzurum, sivasa yol alır parası olan daima kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar