FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Herşey süperde imp weapon totemsiz olmaz ama, ben o talent yok diye respect attığımı bilirim raide çağırılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 haklısın freecim, kesinlikle çok haklısın. o talenti almamamın sebebi, son zamanlarda hem pure meele party setupı olan raidlere girmemem, hem de dediğim gibi pvp beybi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Bu kadar shaman tartışmışken WoLK'dan 1-2 kalem etmeden geçmemek lazım :D. Şöyle bir talet hazırladım restoya hiç vermemek sanki daha mantıklı geldi bu durumda. sonuçta 0 agi item toplarda tüm crit'i ratinglerden alır isek %25 civarı spell crit olacak demek bu. yaklaşık her 25 saniyede bir 10 saniye boyunca %9 crit şans kazanmak hoş olur sanki. İmp SR anlamdız geldi direk PvP, birde üstümüzde water shield yerine artık ligthing shield bulundurmak zorunda kalıcaz gibi, o sebeple ilgili talentleri aldım. Bi göz atın bakem, sonuçta daha çiçeği burnunda 2 aylık karazan itemli shamanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 o elemental devastation enhancement tree de olsa süper olur aslında :D weapon specialization: ahah verseler böyle bi talent keşke imp shamanistic rage: işte pvp de ihtiyacımız olan şey feral spirit: master talent olmak için çok zayıf bişey(tabi o çıkan ghost wolfların abuk subuk abilityleri olursa bilemem, düz dalıcaklarsa tamamen gereksiz) elementalda bi thundera baktım; zeusun olimpos dağından yıldırımlar yağdıra yağdıra inmesi geldi gözümün önüne, koptum, deli muamelesi yaptılar ofiste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 guernica said: weapon specialization: ahah verseler böyle bi talent keşke Verseler derken ne kastettin hocam tam anlamadım? Bu talentler offical'da o bakımdan. Haa dersenki "alfada bu şekilde ama çıkana kadar değiştirirler" o zaman haklısın tabi, hatta "aman ağzını hayra aç". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bunları sen yaptın sanmıştım :) umarım değişmez kalır böyle bu arada buildin için konuşmak erken, hesap kitap yapmak lazım, melee critin spell crit vericeği kesinleşirse, mantıklı olabilir nature's guidance yerine elemental devastation almak.konuşmak için erken yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 O zaman size güzel alpha forumarından güzel bi haber veriim:) Fist spelization değişio... Fist critleri %20 cast time reduce vericek ve 5 kere stacklanıcak. Yani kısacası 5fist crit = instant healing wave :) yada artık flameshock vurup lava burst critlersiniz size kalmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ooooo next spell dimi bu? Yoksa belli bir süresi falanmı var? Yani 1 kere 5x yaptıktan sonra critlere süreyi sürekli refresh ederek tüm boss fight boyunca instant takılmayacaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 tum silahlara gelen bonuslar degismis. axe yine yonetir gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 FreEmoon said: Ooooo next spell dimi bu? Yoksa belli bir süresi falanmı var? Yani 1 kere 5x yaptıktan sonra critlere süreyi sürekli refresh ederek tüm boss fight boyunca instant takılmayacaz heralde. Next spell tabiki abi abartma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ya benim shamy glancing vuruyor delircem. silah skilleri full. hit 120+ neden glancing vuruyorum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 öö bosslara glancing vurursun zaten %25 gibi bi oranla white dmglarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 normalse tamam. acayip sinirim bozulduydu bişey mi eksik die. mele oynamadım ki hiç shamanı resto elem oynamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bence ench sahman bööle olmalı http://www.wowhead.com/?talent=hE0zqcMRqsxZx0ek0xo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bu talent benim daha çok hoşuma gidiyor. PvP'de sürekli biri bize vuruyor oluyor. Uzaktan saydırmak pek mümkün olmadığı için block-parry-dodge falan gerekiyor. Üstünede instant wolf + yavaşlatma etkilerini azaltmak büyük avantaj sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 @freemoon %3 hit ve totem rangein den vazgeçilebilir bence de. ancak nature swiftness olmadan nasıl olacak. burst dmg+ gerekirse instant heal. çok zor o olmadan pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Başta banada ns'siz olmaz gibi geliyordu ama peşinden frost shock spamlayarak takip eden shamnların artık sana yetişememesi yada kıçıma girmiş warriordan hamstringin sadece 5 saniye sürmesi sayesinde kaçabilmek gibi avantajlar beni benden aldı. Üstüne %15 block-dodge-parryde baya fark ettiriyor. Eskiye göre çok daha az hasar alır oldum. Arada tekrar standart ns'li talenti deniyorum ama yok öbürünün veridiği zevki veremiyor bana. 3 dakikada 1 kere instant chain atmak için bir dünya özellikten vazgeçemiyorum. Zaten %3 hit, totem için -%25 mana falanı PvP'de hiç fark etmiyorum desem yeri. -%5 crit başta biraz koyuyor adama ama onada alışıyorsun. Elem shamanı "biran önce öldürmeliyim yoksa ölürüm" den daha dengeli bir hale getiriyor benim gözümde. Ben baya alıştım ya, diğer talent gözüme tuhaf gelmeye bile başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 eger arkanda healer varsa senin talent daha bi kullanışlı olabilir. ama healersız girdin mi ya kesecen ya kesilcen :) kaçayım heal atayım falan bırakmıyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Eee arkanda healer var tabi. Hatta genelde önündede bir warrior var :D. Var yani birileri 1v1 için değil bu talent. Yada ben BG'de tek tabanca takılırım diyen içinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 varken burdan devam ediyim... 77 lvl shamanımla viloet hold a girdim geçen üstüm full epic-rare gear grupta bide hunter vardı 76 lvl yarısından fazlası yeşildi itemlerinin. neyse birinci olurum dedim dps te normal bi şekilde takılıyorum ben 1130 larda gezinirken bu amcam 1350 dps te falan geziniyodu kafaları yedim attack power karşılaştırdık benim 2200 varken hunterda o yeşillerin içinde 2600 ap vardı :S Bir shaman olarak enhancement dps i bırakıp restoya dönüp güle oynaya oynasam mı yoksa naapsam kendimi denizlere mi atsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Hunterda hunter's mark var, true shot aura olabiliyor, çeşitli garip procları vs. var. Normaldir yani o kadar olması onun apsinin. Senin dps'in de anormal düşük değil, hem ench shaman zaten hunter kadar dps yapmamalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ayrıca resto ya gule oynaya demişsinde okdrda gule oynaya deil artık. mana yetmio. 1k manaya healing wave 800 manaya ch atıorm. gerçi artık alıştım ama mana çok problem oluodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 okadar fark olmamalı rotation falan hatalı olabilir senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 gearını bilmiyorum ama tbc end game gearı ile heroiclerde zorlandım. nexus'ta guzel resto shaman itemları var, bol bol int ve mp5 veriyo. iki parca t7 ve badge destegi ile rahatlayabilirsin. ben yine eskisi gibi rahatım yani mana konusunda su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 walla rotasyon şöyle benim stormstrike -> earth shock -> lava lash zaten başka bişeysi yok ha bide arada mealstorm weapon 5leyince de chain ligthning zaten mana bitmiyor yanlışmıyım rotasyon konusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar