Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 [E]nter [T]he {U}nder{W}orld .nıyalkıT ü'Enter The Underworld ikadlos[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 July 2003 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ne iş?[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 tamam tiklayalim da niye yarisi ters yarisi duz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Atraksiyon yapmış arkadaş. :) Ya da filimle alakalı bişiy. Ya da sorun bizde.[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 konusu enteresan, vampirler kurtadamlara karsi, umarim guzel birsey yapmislardir, umarim bladeden kopya cekmezler.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 icimden bir ses fantastik bir romeo ve juliet actioni olabileceginin fazla umutlanmamayi tawsiye ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Atraksion yaptım işte ne güzel dimi :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hadi işaretleyelim sightingleri :p ben warım mesela wampir hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Kate Beckinsale deilmi o başroldeki hatun. Başka tanıdık yok galiba.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hmm salyalarım akmadı deyil :) görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Wallpaperları falan güzel[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 O hatunun trailer'da bilmemkaç metreden yere atlayıp direk yürümeye devam etme sahnesi var. ilginçs.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Oyunu bilem var yaw. Underworld Bloodline[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kate beckinsale diil de daha bi aksiyon vari oynayabilecek bi kadın oyuncu bulsalarmış, angeline jolie gibi. olsun bu da güzel yami yam 3 aydır bu filmi duyuyorum etrafta, 1 ay civarı kaldı gelmesine hadi hadi hadiiii[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kesin giderim ama sanki blade havasi var biraz.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 e vampirler var yani, jurassic park havası olacak değil ya :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Vampirler ve Kurt adamlar savaşı işte. Birde the one gibi biri var. Bakalım konu bizi ne kadar içine alabilecek.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Catscratch, 06 August 2003 16:38 tarihinde demiş ki: Vampirler ve Kurt adamlar savaşı işte. Birde the one gibi biri var. Bakalım konu bizi ne kadar içine alabilecek.[hline]This Cat Scratches Free. alabilecek yerine çekebilecek verseydik LOL[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ben fragmanlarını görmüştüm geçen gün PackShot 'ta.. Gayet başarılıydı. Özellikle Vampir Teyze müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 blade havasi var lafini acayim en iyisi. Bu insanlar toplanmislar bir aksiyon filmi yapalim super gise yapsin diyorlar. sonra aradan bir adam cikip yahu cok var oyle film degisik bisiler olsun diyor. ama ana gorusaksiyon filmi. sonra araya bir iki vampir ekleylim gotik bi hava verelim derken, sana vampir soslu bir aksiyon filmi cikiyor. Kisaca Matrix'le Dracula kirmasi bisiy cikicak. Buffy-Angel in birazcik gotik versiyonu. kult film olmayacagini fragmadan yola cikarak soyleyebilirim. Vampir, Lupine gibi doga ustu yaratiklarin dogasini yansitan bir film olmayacak. Blade in de tek ozelligi vampirik dovus filmi olmasiydi.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Draven, 17 July 2003 01:29 tarihinde demiş ki: umarim bladeden kopya cekmezler.[hline]Can't rain all the time... Yav bence Blade çok boş bir filmdi. Elbette ki siz çok seviyor olabilirsiniz ama ne biliyim bence kopya edilmesi gerekecek, izlenip sinema hakkında birşeyler öğrenilecek bir film değil di bence.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 trailer icin tıkla.. p.s 22,5 mb ona göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRain Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 guzel bişi olcak gibi gozukuyor yada ben vampir hikayelerini sevdiğim için bana öyle geliyor buffy- angel dan farkı ortada normal insanların pek cirit atmaması, atan tek insanı da warewolf yapmıslar hikayeye dahil olsun diye. slayer muhabbeti ise yok hos bişidir işallah umutla bekliyorum 2 aydır[hline]28-06-42-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yalnız trailerındaki hava LOTR un trailerını anımsattı. müzigin zaman zaman artması, konusmalar falan.. bilmiyorum benden baska böle birşey hisseden oldu mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Aşağa atlama olayı süper. Film güzele benziyorda, bu yıl pek çok fiyasko çıktı umarım aynı durumu yaşamayız.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar