Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enter The UnderWorld

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
blade havasi var lafini acayim en iyisi. Bu insanlar toplanmislar bir aksiyon filmi yapalim super gise yapsin diyorlar. sonra aradan bir adam cikip yahu cok var oyle film degisik bisiler olsun diyor. ama ana gorusaksiyon filmi. sonra araya bir iki vampir ekleylim gotik bi hava verelim derken, sana vampir soslu bir aksiyon filmi cikiyor. Kisaca Matrix'le Dracula kirmasi bisiy cikicak. Buffy-Angel in birazcik gotik versiyonu. kult film olmayacagini fragmadan yola cikarak soyleyebilirim. Vampir, Lupine gibi doga ustu yaratiklarin dogasini yansitan bir film olmayacak. Blade in de tek ozelligi vampirik dovus filmi olmasiydi.[hline]blinded by fear of life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 17 July 2003 01:29 tarihinde demiş ki:
umarim bladeden kopya cekmezler.[hline]Can't rain all the time...

Yav bence Blade çok boş bir filmdi. Elbette ki siz çok seviyor olabilirsiniz ama ne biliyim bence kopya edilmesi gerekecek, izlenip sinema hakkında birşeyler öğrenilecek bir film değil di bence.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

guzel bişi olcak gibi gozukuyor
yada ben vampir hikayelerini sevdiğim için bana öyle geliyor
buffy- angel dan farkı ortada normal insanların pek cirit atmaması, atan tek insanı da warewolf yapmıslar hikayeye dahil olsun diye. slayer muhabbeti ise yok
hos bişidir işallah umutla bekliyorum 2 aydır[hline]28-06-42-12
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...