Sorj Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hueuheuh super ya =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 vay be 2 hafta daha bekleseydim keske :)[signature][hline]Daoc: LvL 15 Scout ''Gilth'' Ao : LvL 115 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. Hayvanat : www.anarchy-online.com/character/bio/d/1/name/hayvanat ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hehe bence süper bir uygulama adam oyunu bilmiyor fakat oynamak istiyorsa bi indir 1 hafta takıl sevdiysen al keşke tüm MMORPG oyunları böyle yapsa :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 fileplanet icin parali degilmi uyelik?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ben GameSpy'a 1yıllık üyeyim yanlız bende daoc cd si var oyunu indirmeden sadece 1haftalık accountu almanın yolu varmı yoksa mecburen oyunumu indircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Alan oldu mu? Yeni account verip icinde bir haftalik bedava subs mi veriyor, yoksa 1 hafta sonra acc tamamen kapaniyor mu diye soracaktim da.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yok falla Baggio lazımsa accountu veriyim sen indir bak bi ben cafedeim evde board yandı indiricek yer yok deniyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar