Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bende vardı, sonra gitti geri geldi , şimdi fakeimle konuşuyorum yok yine. kamera bile açtım, kendimden 4 tane görüyorum ama o kutuyu göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 abaw la,bi dünya oldum 50 tane görüyom o kutudan nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yok bende de çıkmıyor kutu felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 işin garibi betada bile herkesde Office sembolü cıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bende çıkmadı. Ama update mapdate etmemiştim son günlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 A weird white box or Office logo. posted by Aaron Hey Messenger users, Aaron here. We are seeing an issue where Messenger versions 8.1 and 8.5 are experiencing a technical issue that is causing a blank white box to appear in the conversation window. If you are the 9.0 beta you might be seeing an Office Logo. Believe it or not this is the same bug. The issue does not impact your ability to send and receive messages. We apologize for the inconvenience and are working hard behind the scenes to lose the box and the logo. Hang tight, it should be back to normal before you know it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 o kutuya cift tıklayınca pencere tam ekran oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ana la gitti kutu mutu kalmadı bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 harbiden gitti, bi de herkeste yoktu zaten, anlamadim. ergenekon olmasin bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 valla olur olur dinliyolar biyandan bide izliyolar öte yandan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bende yoktu,münferit olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar