screwy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben 5 sene almanca gormus biri olarak bunu 1 senede unutmus bulundum..soyle guzel almanca okunabilir kitap tavsiyesi olan var mı? orta seviye bise olsun anlıyım biraz hatırlıyım istiyorum =) bi de tabi sıkılmıyım biraz suruklesin =) evde die welle war cok sıkıcı okumak istemiyorum..en acil yardımlarınızı bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kolay okunabilir bi kitap istiyorsan das kapital'i öneririm. biraz beginner kaçabilir ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Fono'nun bu tarz konularda güzel yayınları var. Seviye seviye hikaye kitapları var mesela, bi sayfada yabancı dil diğerinde türkçe karşılığı yazıyor. Tam senlik gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi alman bestsellerlara bak oradan bi kitap alıver işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Fono'nun o kitapları pek başarılı değil, çeviriler %100 isabetli olmuyor çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anlamak ve biraz hatırlamak için idealdir yine de. Ödev yazıcam dememiş ki adam, %100 tutmasın nolcek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 zigi und siglinde vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 eeuheueuheuhe..aslında en guzeli eskiden okudugum bi kitabın almancasını bulup okumak da harry potter ı okuyum hem kolay hem ezbere biliyorum dedim pdf ini bulamadım bi turlu :D..bulan goren bilen biri warsa bende saygı sevgi kazanır.. almanca bestseller ların hepsi nazi donemi ve 2. dunya savası ile ilgili lisede kustum artık nazilerden almanların kendini yermesinden bi daa okuyabilir miyim bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Die Physiker, Andorra gibi bizim okulda okunan kitapları öneririm.(Avusturya lisesi) :) Tiyatro tadında derin anlamlar taşıyan kitaplar :D EE Dürrenmatt tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 wow un falan almanca kitapları var da türkiyede nasıl bulursun bilemem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar