Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddeci Genclik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne bu ya cadde amma azmıs bende eskiden öyleydim ama gazlama islerini bıraktım gecen arkadasla caddeye gittik altımdada benim araba war adamın teki müzik açtı yanımda bende peugeot 306 gti onda 106 gti ışık yanyanayız adam bana bakıyo ben adama sora ben biraz debriaja basıp gaz verdim tabi egzosta abarti bu adam gaza geldi kalkış stilini gösterdi kalktı ben gaza gelmedim yawas yawas gidiorum sora adama bi baktım polis yanında konusuyo koptuk ya :) yazık yani hala böle insanlar war.

benden size tavsiye çabuk gaza gelmeyin.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Daniel
Mesaj tarihi:
Ama 206 rules :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
6 serilerinden sadece 106 ve 406 güzel diğerleri yaramaz ama 306'yada iyi bi modifiye yaparsan hoş durabiliyor sürmek nasip olmadığı için tam bişey söyliyemeyeceğim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
bizim arkadas anlatiyo bi z3 le mg kapisiyomuyus bostanci emniyet mudurlugu onunde 110 lami ne gecmisler, saskinbakkala gelmeden 2 tane ford mondeo lu sivil polis cevirmis.. tabi polisler yememislerde rusvet falan.. birinini ehliyeti yok arabayi baglamislar cocyukda mahlemeye cikmis[signature][hline]
Mesaj tarihi:
haha o sahne super oluo ya
sen normal gidiosun gaz olanı polis cevirmiş:D

Eskiden coktu sivil polisler Ozellikle bi tanem Gri siena:D
simid pek goremiorum ortalıklarda.

nese bencede gaza gelmeyin.
eger GAZ sanız Pist e çıkın.
WAllahi ben gecen hafta 3 kere cıktım.Tadına doyamadım.Pistte gazlamak GİBİSİ YOk inanın.[signature][hline]namı diger:

UnderTaker(BTD)
Loramis
Future_King

• Admin
Mesaj tarihi:
sakaryaya giderken araba ile bi impreza turbo geçti makas atarak
artislik yapcak ya
bastı gidiyo 200 le falan
sonra gişelere bi girdim yanda polis arabası onunde bizim impreza
ehau herif de sakaryaya gidiyormuş ama önce varmak arabanın beygirine bakmadı geçtim geçtim heyoooo :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Mesaj tarihi:
Asıl caddenin elemanları sahil yolunda bir sapakta takılıyo. Eskiden hatırlarım 2-3 arabayı zor bulurdu geçen gün bir gördüm 15-20 araba ve 50 kişi orada takılıp sonra full yarışa gidiolarmış. yorumsuz
Mesaj tarihi:
said:
dooman, 08 February 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
Asıl caddenin elemanları sahil yolunda bir sapakta takılıyo. Eskiden hatırlarım 2-3 arabayı zor bulurdu geçen gün bir gördüm 15-20 araba ve 50 kişi orada takılıp sonra full yarışa gidiolarmış. yorumsuz

Bizde takılıyoduk 2 sene önce honda 1.6 vti vardi bende gene peugeot gibi modifiyeli bende sahilde yanlardim s viraji diye adlandirdiğimiz bi yer wardi arkadaslarla isim koymustuk çünki s şeklindeydi oraya yanlıyarak fln giriyoduk ben bi iki kere kaldırıma ciktim ama :) caktirma zaten hayatımdaki ilk kazayı kuzenime hareket gösterirken yaptim bak dedim izle dedim o arkadan geliyodu ben viraja girdim kontrolü kaybedip kaldırıma cullandım :)[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Daniel
Mesaj tarihi:
said:
Loramis, 07 February 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
haha o sahne super oluo ya
sen normal gidiosun gaz olanı polis cevirmiş:D

Eskiden coktu sivil polisler Ozellikle bi tanem Gri siena:D
simid pek goremiorum ortalıklarda.

nese bencede gaza gelmeyin.
eger GAZ sanız Pist e çıkın.
WAllahi ben gecen hafta 3 kere cıktım.Tadına doyamadım.Pistte gazlamak GİBİSİ YOk inanın.

Hic pistte gazlamak nasip olmadi ama kac kere arkadaslarla izmir korfez pistinde kalkis yarislarini izledik ya koptum vallah millet dogan modifiye ediyo geliyo seyircilerde dogan sak sak sak diye bagiriyolar tam lamer :)[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Daniel
Mesaj tarihi:
said:
dooman, 08 February 2004 00:55 tarihinde demiş ki:

s viraji orasi , millet orda alir biralarini icer arabalardan inip birbirlerinin arabalari filan incelerler ama 50 araba gormedim hic max 25 filan olmustur sonra cikar gazlarlar iste boyle tipler lol
Mesaj tarihi:
said:
Daniel_Xavie, 08 February 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
Hic pistte gazlamak nasip olmadi ama kac kere arkadaslarla izmir korfez pistinde kalkis yarislarini izledik ya koptum vallah millet dogan modifiye ediyo geliyo seyircilerde dogan sak sak sak diye bagiriyolar tam lamer :)

Hatırlatmak isterim 2 sene önce izmirdeki drag yarışlarında Doğan SLX Turbo :D 2. olmuştu. Son yarışta turbosu bozulunca 2. likle yetindi. :) 1. ve 3. Subaru Impreza ydı. Demekki burdan anlıyoruzki yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı. :D
Mesaj tarihi:

Hic pistte gazlamak nasip olmadi ama kac kere arkadaslarla izmir korfez pistinde kalkis yarislarini izledik ya koptum vallah millet dogan modifiye ediyo geliyo seyircilerde dogan sak sak sak diye bagiriyolar tam lamer :)

Sen varya sevgili arkadaşım O altındaki iddia ettigin 306gti ı dibine kadar da doldursan! Aşağıladıgın Doğan ı gecemezsin!
Bide kalkmış lamer diyorsun..Lamer sensin bence....
Eger drag ise mevzu, önemli olan hangi arbayı modladıgın degildir. 0-400 derecen kaç o önemlidir.

Sen 400 ü 10 saniyenin altında geç de istersen 124 le geç...

Ağzı olan Konuşuyo!
Mesaj tarihi:
Valla 307 WRC benc şık olmuş onun yol versiyonunu yaparlarsa rules!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
said:
rhondar_hg, 12 February 2004 17:55 tarihinde demiş ki:

Sen 400 ü 10 saniyenin altında geç de istersen 124 le geç...

çok zor be hocam
750 hp skyline r34 10.8 le alıyo[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
  • Yeni Oluştur...