di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Selam, Konu ve yeri icin kusura bakmayin ama oldukca acil birseyler sorup ogrenmeliyim. Kocaeli'de ikamet eden ya da iyi bilen birisi ozel mesaj atabilir mi ? ( Hayir, hain kutulu yok ortada ) Simdiden tesekkur ederim.
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Elimde pazar gunu ayinleri olan son derece gizli bir orgutun adresi var. Yol tarifi soracagim nasil giderim diye =)
Head Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 izmit'te ne örgütü ya, bırak tavla oynasınlar. 4 senedir tek yaptıkları şey de o zaten sdf
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Kocaelinde okuyorum bana sorabilirsin. Çok bilmem ama izmiti.
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Derince Hürriyet Lisesi'ne nasıl giderim diye soracaktım ama hem google maps'den buldum hem de sonunda kuzenime ulaşabildim. Kocaeli'de okuyor, onunla gidicem yarın. ÖSS Münasebeti içündü tüm tantana efenim. Yine de tren'den inince yolu direk tarif edebilecek kimse varsa yok demem tabi =)
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Derince? Hangisiydi o emniyet müdürlüğünün olduğu yer mi? :P
tellos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 derince garında in bu arada o gar ıssızdı galiba biri alabiliyosa alsın seni, derincenin okullarını bien yoktur herhalde izmitin biraz dışında kalıyo galiba orası
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Tim izmit merkezde in oradan da acısu parkının yukarısındaki duraklara cık (acısuyu kime sorsan gösterir) o duraklardan da derince arabasına bin kocaelispor tesisleri yanında okul. araba da tam onunden geçiyor. söföre giderken sorarsın işte beni onunde indir diye. zaten cok basit kaybolma riskin falan olmaz ama erken git derim.
Öne çıkan mesajlar