Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meele sınıflara...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla yapan yapıyor kağıt gibi kesiyor videodaki eleman

[video]http://www.vimeo.com/1141260?feature=oembed" width="459">

[video]http://www.vimeo.com/1097329?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
bu nerf den oncekihalimiz :D
kd uzerine finishing blow bu kadar vururdu iste, bir de o gorunen nerf le beraber dmg imizi kistilar, bu sondan 2. patch oncesi hali, artik bu kadar owerpower degil barbarlar.
Mesaj tarihi:
finishing blowla x4 damage gelio şuan
eskiden ne kadardı ki ?
no escape'te de bi değişiklik yok, sadece arada bazen disarm olmuodn diğer silaha geçebiliodn random olarak o bug ı düzelttiler.
Daha farklı bişey mi var bilmediğim ?
Mesaj tarihi:
evet

finishing blow un mantigi su idi

kd yi atarsin adam ucar, ardindan finishing blow u atarsin, cok temiz bir 700 gibi rakam vurur lvl 45 civari, ardindan hemen bir kere daha combo baslatana vurursun, onun beyaz dmg i bile adam yerde oldugu ve finishing blow dan gelen gorunmeyen buff a sahip oldugun icin cok temiz bir patlatirdi, adam olurdu kesinlikle heavy degilse. eger ki olmemisse bir stun atardin, olurdu.

o son patch de gorunen x lar eskiden de vardi ama bu sekilde belli degil, cokdaha yuksekti. uzun sure keyfini cikarttik bunun.
Mesaj tarihi:
simdiki finishing blow un durumu ise :

kd i atarsin, finishing blow yaparsin, eskisine gore cok az, normal dmg a gore az veya cok vurursun ve o anda buff in biter. yani adam daha yerdeyken nerf de yaptigiiz 2. vurusu patlatip adami oldurme durumu yok.
Mesaj tarihi:
necromancerı görün işte yok böle bi vurusta ölüyor. gerci izlediklerimde cok yavaş gibiler. bosuna forumlarda millet debelenmiyo defence 0 bunu dengeleyecek dmg de yok. petler kullanıssız pvp de gördügüm kadarıyla. pff cok kötü şamar oğlanı olmuş necro:D
Mesaj tarihi:
o video lar dedigim gibi son nerf lerden once, onlari su anda gecerli sanmayin, barbar yine kesebilir cloth ve med armor user lari ama burda gordugunuz gibi tek vurusta fatality, veya 2 combo yla degil , biraz daha uzun surer. :D
Mesaj tarihi:
bu mesajı atarkenki amacım barb lar overpowered nerf yemeli değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın,amacım comboları tuturamıyoruz millet kaçıyor boşa sallıyoruz oyun combat sistemi tamamen yanlış diyenlere ''yapan yapıyor'' u göstermek içindi :)
Mesaj tarihi:
senin ne amacla yazdıgın önemli degil jungle dostum:) görünen köy kılavuz istemez:P alttakini yeni izledim demo da cok farklı degil gibi necrodan bosuna söylemiyor millet bu oyun melee classlara yönelik yapılmış diye.

gerci izlerken biraz uyuzda oldum milletin mal gibi bakmalarına. adam 2 kişiye daliyor digerini keserken öbürü sırasını bekliyor gibi geldi bana eh?
Mesaj tarihi:
draedan said:

kd yi atarsin adam ucar, ardindan finishing blow u atarsin, cok temiz bir 700 gibi rakam vurur lvl 45 civari, ardindan hemen bir kere daha combo baslatana vurursun, onun beyaz dmg i bile adam yerde oldugu ve finishing blow dan gelen gorunmeyen buff a sahip oldugun icin cok temiz bir patlatirdi, adam olurdu kesinlikle heavy degilse. eger ki olmemisse bir stun atardin, olurdu.

Ağlamak istiyorum, gözlerim yaşarıyor :P

EQ2 pvpde 25mt ötede kan gövdeyi götürürken gri quest mobun spawnını bekleyen biri yazmış bunları.. :)

Yine de keyiflendim, ucundan köşesinden bişeyler bulaştırmışız sonunda.. :)

Derviş dervişe sırayla binermiş misali biraz da ben sana sataşayım sencer, yukardaki yemek tarifini denemek istersen ben Eiglophian dağlarında sürtüyorum, beklerim :P
Mesaj tarihi:
abi ben bear shaman'ım, combo tusları bu kadar sure aktif kalmıyor bende ? class'la bir ilgisi var mı yani ? adam ilk tuslara adama giderken basıyor, son tusu adama gidince basıyor da, bazen son tusa basmadan yarım saat dolanıyor, bende coktan kayboluyor tuslar yapmazsan combo'yu ?
Mesaj tarihi:
üstteki reaver barbar videosunda gariplikler var full hp adama 1 shot fatalty atiyor, boyle bir barbar yok oyunda anca 30 lvl kucuk adama denersen belki bilemiyorum. o biraz god mod olmus
Mesaj tarihi:
imkansiz, lvl 67 barbarım var boyle bir dps yok barbarda, alttaki videodaki biraz daha olabilir durumda.

zaten plate user ve healer classlar nerdeyse barbar immune,
Mesaj tarihi:
draedan said:
DA2019 said:
Siz ihtiyarlar

ve antisosyaller grubu (:D 1gun beraber 2 gun ayri löl

Olgunluk böyle birşey işte, kimseyi yalamadan özgür kafamıza göre bir oyun stili .. >:D<

5 kişi takılırız diyip, sonradan ne edeceği belli olmayan bir guilde şan şöhret mevki için balıklama atlamak ne zamandır sosyalleşmek oldu? :?

Ayrıca Sencerio, GM'ini MSN'den üzerime salıp durma, MSNden sildik ama oyunda bana ulaşabilirsin.. (:P)

Adamın topiğini de off-topic ettik bu arada..
  • Yeni Oluştur...