Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bambaşkaymış!

Narsil

Öne çıkan mesajlar

oncelikle ortaya "turk bi arkadastan kufur yedim" diye lafi ortaya atip sonra bahane olarak turk olmayi gostererek isin kolayina kacmissin. yapilan seyin, hakli veya haksiz, bir nedeni oldugunu unutup benim guildim karsisinda mahcup olmama sebep oldun (isim verilmesede olaydan haberi olanlar var aramizda). sonuc olarak RIP'e laf gittigi icin, sevgili guildmatelerime bi aciklama borcluyum

namessar arkadasimizi cok siklikta sehrimiz olan hi'lalde gormek benim onu RIP dostu saymam demektir. boyle bi durumda bu arkadasi savas alaninda, ozel durumlar harici, gordugum zaman saldirmam ama onceden tanismisligim olmadigi icin muhattapda olmam. nitekim bahsi gecen AH raidinde oylede yapmayi planliyordum. baska bi RIP uyesininde saldirmayacagini belirtmesi uzerine kesin olarak saldirmama karari aldim.
savas sirasinda gormezden geldim, 3m yakinliktayken ben kosup 20mdeki adama daldim. fakat gel gorki, etrafimi 4 rebel sarmisken bu arkadastan eye shot spam yemem konu hakkindaki fikrimin degismesine neden oldu. uzerinede yine ayni arkadastan DB yememle birlikte zivanadan ciktim. sonucta ne oldu, geri dondum arkadasi indirdim ve bahsi gecen hakarette bulundum...

daha oncede belirttigim gibi, eger konu kisisellik sinirini asmayip namessar ile benim aramda kalsaydi boyle bi aciklama yapma zahmetine girmezdim. nihayetinde kendi adima, rahatsizliktan oturu RIP'den, RIP adinada namessardan ozur diliyorum.
eger RIP uyeleri suclu oldugum konusunda israrlilarsa, gereginin yapilmasi ve sorunun olaysiz cozulmesi dilegiyle...

Sh'yl Lordal
Wookie Fetish
Sosyal ağlarda paylaş

bu banada sana saydırma hakkı tanıyor ozaman ama neyse deyip geçiyorum[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

kime ne hakki taniyosun anlamadim
saydirmaya okadar merakliysan PMden saydir neymis sorunun bende merak ettim
hem kendine saydirma hakki tanidin hemde gecip gidiyorum diyosun
ya saydir, yada ukalalik yapmadan gecip git
PS: ha saydiracaksan saydirirken hakli oldugumu soyledigim yeri quote ette bende bileyim[signature][hline]says the rhino...

[Bu mesaj AssassiN tarafından 10 February 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Namessar, 09 February 2004 15:17 tarihinde demiş ki:
her kim beni overt herhangibi bir mekanda yakalarsa db lesin bundan sonra. ben zaten kafayi takmam, hic bir rip uyesine saygim da azalmaz. bunu simdiden kabullendigimi ve daha onceden de zaten kabullenmis oldugumu yazayim buraya, sonra tadi kacmasin olaylarin. gelecek icin bu topic bir uyari olsun. zaten pvp den hic anlamam, fazla zorlanmazsiniz :D ama allah askina, benden kazara db yiyende cenesini tutsun.

ayrica 1vs1 de overt bile karsilassam bir turk e attack vermem prensibimden de ayriliyorum. hatta asil turk e attack verilir, onu da bir guzel ogrettiniz.

[Bu mesaj Namessar tarafından 09 February 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]

Sirf turk diye nie saldirmicaksin abi? Ben seni tanimiyorum etmiyorum, muabbetimde yok. Turk oldugundan bile emin deilim oyun icinde.
Hani seni tanisam muabbetimiz olsa fln eywallah dicem.. ama alakam yok yani. Kaldiki yani combat bu oyunun zevkli bi parcasi, niye bunu birlikte deneyim etmeyelimki? Overt olmussan heralde combat yapmaya olmussun oturup turkler cay icmeye deil.
Ben seni oldurursem senin bana bisi deme hakkin yok, benimde sana.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan devvo jakkaten orasi solarin yeri deil, nedense bu iki dop klani karistiriyom ben hep oıle ya secret ordera ders verdiydik ama tasinacak kadar ders verememisiz ehehehe. onumuzdeki haftanın raid planı belli oldu desene kusturana kadar so lara dalalim icimde kaldi zati 20 kisi birlikte bana dalmislardi. ustelik 2 de sniper shot yemistim. onlara verecek bi secret orderim var :rock:[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili dostlar,

Sabahın dördünde iki sinir bozucu Amerikalı yüzünden üst üste öldüm ve bunu sizinle paylaşayım dedim...fakat nasıl olduğunu benim gibi forum konularını fırtına hızıyla değiştirebilecek birisinin bile anlayamayacağı bir şekilde olay yine R.i.P ile ilgili bir mesaja dönüşmüş. Sorun değil, canı isteyen istediğini yazsın diye açtım zaten.

Namessar seni anlıyorum. Bazı Türk oyuncular adı, guild'i farketmez her durumda insanı sinir komasına sokabiliyor. Ha Almanı ya da Mozambiklisi de aynı derecede sinir bozucu olabiliyor. O zaman bunu Türklerin de yaptığını görmenin özel tarafı ne? İnsan üzülüyor, sadece bu yoksa bir online oyunda ne bir ülkenin adı olabildiğinden fazla kötüye çıkmaz ne de oyundaki performansdan(!) dolayı artmaz.

Herneyse, gelelim asıl konuya. Arkadaşlar anladığım kadarıyla içinizde "hey dostum oyun bu çok ciddiye almayın yea" şeklinde sağa sola nasihat dağıtan ama çoktan balataları oyun karşısında yakmış dostlarımız var. Zaten nerde 'ben sizin gibi kasmıyorum, tek amacım dostlarımla güzel vakit geçirmek' diyen görsem direk anlıyorum kasıcı gençliğin ortamda olduğunu. Yok böyle bir şey arkadaşlar, kasmak bu oyunların temelinde var. Üstelik bu oyunları bu kadar popüler yapan şey insanlarla beraber oynama kadar insanlara karşı da oynama fikridir.

Zaten ölmekle ilgili bir derdim yok, adamlara da dedim bir ay sonra ve bir kaç composite set sonra görüşürüz diye. O zaman da olmaz canıma minnet, para benim değil mi sabah akşam reskil yerim.

Son olarak foruma manas destanı uzunluğundaki mesajlarıyla katılan SadATS2'nin şimdi farkına vardım. Nickinden ne yüce bir insan olduğu belli oluyor ama özellikle tanımak ve bu nick'in şanlı geçmişini de öğrenmek isterim.[signature][hline]
'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'.
Sosyal ağlarda paylaş

''Herneyse, gelelim asıl konuya. Arkadaşlar anladığım kadarıyla içinizde "hey dostum oyun bu çok ciddiye almayın yea" şeklinde sağa sola nasihat dağıtan ama çoktan balataları oyun karşısında yakmış dostlarımız var. Zaten nerde 'ben sizin gibi kasmıyorum, tek amacım dostlarımla güzel vakit geçirmek' diyen görsem direk anlıyorum kasıcı gençliğin ortamda olduğunu. ''

Lafin banaysa bilip bilmeden sacma sapan konusma, sen benim hakkimda ne biliyosunda konusuosun? Acayip sinir olurum boyle tiplere ya. 2 aydir oyuna girmiyorum, 1 haftadir tekrar actirdim onda da toplam 4 saat girmisimdir. Herkes bu oyunu kasarak oynamak zorunda deil. belli oluoki asil balatalari yakan sensin hazmedeyip oraya buraya saldiriosun.

[Bu mesaj Xaiyn tarafından 12 February 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaiyn, 09 February 2004 09:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar bu bi oyun ve herkesin oyundan zevk alma tarzi farkli. Bazilariniz oyunu sanki gercek hayattaymish gibi oynuyo, boyle cok ciddi ve seviyeli.

Bense oyunu falan sallamayan, oylesine zevkine bikac arkadasimla birlikte bisileri patlatmaktan fln zevk alip hayatina devam eden biriyim. Acikcasi oyunda basima gelen hemen hicbiside umrunda deil.

Gercek hayatlari olan ve sanal bir dunyada yasamayan herkes icinde durum boyle olmali BENCE. Ama bazilariniz muthis bir kasi$ icinde, olmeyi falan takmi$lar kafalarina.

herkes kasmak zorunda değil demişsin haklısın ama herkes kasmamak zorunda da değil. insanlar bir oyunda senden fazla kasıyor diye bu onların gerçek hayatlarının olmadığı anlamına da gelmez. bunu yargılamak da sana düşmez.
tamam çok karizmatiksin, hiç bişey takmıyosun, sanal bir dünyada yaşamıyosun. oyunu ciddiye bile almıyosun, üç beş rebel kesip muazzam "gerçek" hayatına geri dönüyosun. bütün bunlar çok güzel ama lütfen oynadıkları oyunları senden daha fazla ciddiye alan insanları küçümseyerek bu karizmanı pekiştirmeye çalışma. ezme zavallı sanal insancıkları.[signature][hline]v4vendetta
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseyi ezdigim yok, isteyen 7/24 saat oynar banane.
Benim lafim cok fazla oldum diye aglamakli bi sekilde buraya forum acanlaraydi. Fazla takmasinlar boyle seyleri. Hayir yani takarlarsada taksinlar tabi benim umrumda deil ama kendi kendilerini yerler.
Bu arada cok karizma olduum konusunda haklisin bende farkindayim :) hahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Son olarak foruma manas destanı uzunluğundaki mesajlarıyla katılan SadATS2'nin şimdi farkına vardım. Nickinden ne yüce bir insan olduğu belli oluyor ama özellikle tanımak ve bu nick'in şanlı geçmişini de öğrenmek isterim.

nickim sad
ATS2 de (anti terrorist solutions 2 ) seklinde eski klanima ait bir ismin kisaltmasi. ben bu siteye uye oldugumda swg yoktu uye olurken orjinali ile uye olmak istedim cunku bizler sanane de oyun oynayan bir klandık ve baska bı tartısma ortamında bırbırımızı tanıma acısından ayırıcı bı ozellıktı. ama uye basvurusu sırasında araya nokta koymama ızın vermedı ve hepsı bırlesık durumda olmak zorunda oldu acıkcası degıstırme ıhtıyacı hıssetmedım. ats2 acılımı yukarıda 2 sı olmadan da olabılırdı ma ats dıe bır klan vardı bu yuzden 2 dıe belırtmek ufak bı fırlamalıktı ıste ole yaptık oldu yıllarcada hos bır muhabbetı oldu. madem ole layık gormusun ben yuce ınsan olarak senı rahatsız edıyorsa bu ısım yada nıck az sonra degıstırecegım eger bole bı hakkım varsa. ama yıne acıkcası yazdıklarımı ve ısmı bır kefeye koyman ılgınc. neyse gırmeyecegım canım kardesım bız bızler artık abuk subuk seyler uzerınde tartısmak ıstemıyoruz ve bende buna ıstınaden guıldlerı karıstırmayalım. kısılerle sorunlarınızı kendı kendınıze halledın demıstım ama demekkı yanlıs demısım sen cevap olarak nıckın sonundakı kısaltmanın turkcesını kendıne yakıstırmıssın. ama senın yada baskasının sınırlerını bozmak haddıme deıl. o yuzden az sona onu degıstırmeye calısacagım . bolece umarım sende rahatsız olmazsın bundan sona ,hem senın dedıgın gıbı benım gıbı yuce ınsana yakısır mı hıc.

bu yazdıklarımın hepsını ıyı nıyetle yazdıgın ve gercekten senı bole bıseyın rahatsız ettıgını dusundugum ıcın yazdım ama ıcımden sana da hadı canım hadı kelımesını nası haykırmak gheldıgını kelımelerle anlatamam herhalde. ha bıde evet uzun yazıyor olabılırım ama anlatmak ıstedıgımı ancak bu sekılde ıfade edebılıyorum ve sende bunları manasız buluyosan okumak zorunda deılsın. elbettekı manasız bulma hakkına sahıpsın , bende bunu elestrı olarak kabul edıp daha dıkkatle yazmaya dıkkat edecegım bundan sona. umarım benım gıbı seytanı nıck kullanan bırının sana bunları solemesı senı cok uzmez.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili SadATS2,

Elbette nick'in ile bir sorunum yok. Hatta oldukça espirili buluyorum. Yalnız açılımı en derin tahayüllerimi bile zorladı. Bizim de zamanında Sanane.com forumlarında EBN diye clan tag'imiz vardı herkes Eben diye okurdu fakat asıl açılımı Ege Birlikleri Nizamiyesi idi o yüzden az çok anlayabiliyorum derdini. Bir ömür değil binlercesi feda olsun böyle şanlı bir nick'e ve onun açılımına o derece.

Öbür X ile başlayan kahramana gelince. Bir, kimseyi "ezemediğini" farkediyorsun, iki seni tanımadığımı fakat buna binlerce kez şükrettiğimi de farkediyorsun, farkedemediğin şey ise asıl mesajın "eğlence" olsun diye yazıldığı gerçeği. Karizma konusuna hiç girmiyorum, paçalardan sızıyor maşallah. Da brean.[signature][hline]
'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'.

[Bu mesaj Narsil tarafından 13 February 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sonracığıma Galaxies'de yarrock diye spice var, kötü niyetli insanların elinde önemli bir silaha dönüşebiliyor yarrock. Ha unutmadan geçen gün bir dalyreak evcilleştirdim, o da şer düşünenler için bir silah olabilir. Budur yani, şükür ki saygılı, sosyal hayatın dibine vurmuş aynı zamanda günde on nanosaniye oyuna girsek bile omzunun üstünden on rebela reskil çeken bir atomik galaksi lazerleriyiz hepimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narsil, 13 February 2004 03:17 tarihinde demiş ki:
Sevgili SadATS2,

Elbette nick'in ile bir sorunum yok. Hatta oldukça espirili buluyorum. Yalnız açılımı en derin tahayüllerimi bile zorladı. Bizim de zamanında Sanane.com forumlarında EBN diye clan tag'imiz vardı herkes Eben diye okurdu fakat asıl açılımı Ege Birlikleri Nizamiyesi idi o yüzden az çok anlayabiliyorum derdini. Bir ömür değil binlercesi feda olsun böyle şanlı bir nick'e ve onun açılımına o derece.

Öbür X ile başlayan kahramana gelince. Bir, kimseyi "ezemediğini" farkediyorsun, iki seni tanımadığımı fakat buna binlerce kez şükrettiğimi de farkediyorsun, farkedemediğin şey ise asıl mesajın "eğlence" olsun diye yazıldığı gerçeği. Karizma konusuna hiç girmiyorum, paçalardan sızıyor maşallah. Da brean.

off cok pis laf koymussun klavye basinda dumurlardan dumurlara ugradim.

loser..

[Bu mesaj Xaiyn tarafından 14 February 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xaiyn tarafından 14 February 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler hakikaten sacma sapan konustugunuzun farkında mısınız?Ha eger degilseniz,lutfen bunu forumlara yansıtmayın.Hrpiniz koca koca adamlarsınız.Ben 14 yasındayım,sizin yaptıgınızın yarısını yapmıyorum.Lutfen problemleriniz varsa baska yerlerde halledin.Gerginlik olmasın,sonucta bu bir oyun insanlar buraya sorunlarını,ihtiyaclarını yazıyor.Lutfen yane[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:)
Sosyal ağlarda paylaş

yav neyse dorudur esprisi gercegi bana ve eski silah arkadaslarima ait bisi ile kimseyi rahatsiz etmek istemem degistirmek icin ricada bulundum eger arkadaslar yapabilecekleri bisi olursa yapacaklardir yok olmuyosa tekrar uye olmam gerekiyosa acikcasi bi sure daha katlanmaniz gerekebilir :), onunda caresine bakariz bi sekilde.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...