sifre,mail ve imza degisikligine izin veriyor, konuyu yetkili arkadaslarla gorusup degisiklik icin ne yapmam gerekecegine bakacagim tekrar. ama korkarim bi omur boyu buna katlanmak zorunda kalabilirsin.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Elbette nick'in ile bir sorunum yok. Hatta oldukça espirili buluyorum. Yalnız açılımı en derin tahayüllerimi bile zorladı. Bizim de zamanında Sanane.com forumlarında EBN diye clan tag'imiz vardı herkes Eben diye okurdu fakat asıl açılımı Ege Birlikleri Nizamiyesi idi o yüzden az çok anlayabiliyorum derdini. Bir ömür değil binlercesi feda olsun böyle şanlı bir nick'e ve onun açılımına o derece.
Öbür X ile başlayan kahramana gelince. Bir, kimseyi "ezemediğini" farkediyorsun, iki seni tanımadığımı fakat buna binlerce kez şükrettiğimi de farkediyorsun, farkedemediğin şey ise asıl mesajın "eğlence" olsun diye yazıldığı gerçeği. Karizma konusuna hiç girmiyorum, paçalardan sızıyor maşallah. Da brean.[signature][hline]
'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'.
[Bu mesaj Narsil tarafından 13 February 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Ya sonracığıma Galaxies'de yarrock diye spice var, kötü niyetli insanların elinde önemli bir silaha dönüşebiliyor yarrock. Ha unutmadan geçen gün bir dalyreak evcilleştirdim, o da şer düşünenler için bir silah olabilir. Budur yani, şükür ki saygılı, sosyal hayatın dibine vurmuş aynı zamanda günde on nanosaniye oyuna girsek bile omzunun üstünden on rebela reskil çeken bir atomik galaksi lazerleriyiz hepimiz.
Narsil, 13 February 2004 03:17 tarihinde demiş ki:
Sevgili SadATS2,
Elbette nick'in ile bir sorunum yok. Hatta oldukça espirili buluyorum. Yalnız açılımı en derin tahayüllerimi bile zorladı. Bizim de zamanında Sanane.com forumlarında EBN diye clan tag'imiz vardı herkes Eben diye okurdu fakat asıl açılımı Ege Birlikleri Nizamiyesi idi o yüzden az çok anlayabiliyorum derdini. Bir ömür değil binlercesi feda olsun böyle şanlı bir nick'e ve onun açılımına o derece.
Öbür X ile başlayan kahramana gelince. Bir, kimseyi "ezemediğini" farkediyorsun, iki seni tanımadığımı fakat buna binlerce kez şükrettiğimi de farkediyorsun, farkedemediğin şey ise asıl mesajın "eğlence" olsun diye yazıldığı gerçeği. Karizma konusuna hiç girmiyorum, paçalardan sızıyor maşallah. Da brean.
off cok pis laf koymussun klavye basinda dumurlardan dumurlara ugradim.
loser..
[Bu mesaj Xaiyn tarafından 14 February 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
[Bu mesaj Xaiyn tarafından 14 February 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Ya beyler hakikaten sacma sapan konustugunuzun farkında mısınız?Ha eger degilseniz,lutfen bunu forumlara yansıtmayın.Hrpiniz koca koca adamlarsınız.Ben 14 yasındayım,sizin yaptıgınızın yarısını yapmıyorum.Lutfen problemleriniz varsa baska yerlerde halledin.Gerginlik olmasın,sonucta bu bir oyun insanlar buraya sorunlarını,ihtiyaclarını yazıyor.Lutfen yane[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:)
yav neyse dorudur esprisi gercegi bana ve eski silah arkadaslarima ait bisi ile kimseyi rahatsiz etmek istemem degistirmek icin ricada bulundum eger arkadaslar yapabilecekleri bisi olursa yapacaklardir yok olmuyosa tekrar uye olmam gerekiyosa acikcasi bi sure daha katlanmaniz gerekebilir :), onunda caresine bakariz bi sekilde.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Öne çıkan mesajlar
sadATS2
sifre,mail ve imza degisikligine izin veriyor, konuyu yetkili arkadaslarla gorusup degisiklik icin ne yapmam gerekecegine bakacagim tekrar. ama korkarim bi omur boyu buna katlanmak zorunda kalabilirsin.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş
Coldwind
yeniden üye olmanız gerekir.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş
Narsil
Öbür X ile başlayan kahramana gelince. Bir, kimseyi "ezemediğini" farkediyorsun, iki seni tanımadığımı fakat buna binlerce kez şükrettiğimi de farkediyorsun, farkedemediğin şey ise asıl mesajın "eğlence" olsun diye yazıldığı gerçeği. Karizma konusuna hiç girmiyorum, paçalardan sızıyor maşallah. Da brean.[signature][hline]
'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'.
[Bu mesaj Narsil tarafından 13 February 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
s1eger
Sosyal ağlarda paylaş
Narsil
Sosyal ağlarda paylaş
Xaiyn
off cok pis laf koymussun klavye basinda dumurlardan dumurlara ugradim.
loser..
[Bu mesaj Xaiyn tarafından 14 February 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
[Bu mesaj Xaiyn tarafından 14 February 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Deno
Sosyal ağlarda paylaş
sadATS2
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş
-Mehanix-
Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş