Narsil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 O değil de sabahın köründe iki uğursuz dadandı Bestine'e GuildHall'a kıstırdık ama içeriye At St sokamadığımız için kapıdan çıkıp flame shot 3 spam'leri karşısında erimekten kurtulamadık. Ne fenaymış kardeşim bu composite giyip full buff, full kavun karpuz dolaşan rifle/Tka, commando/tka comboları biri cure edilemeyen flame bleed koyar öbürü geçerken vk ile "habulop şudek bilmem kaç" ile çarpar zindan ettiler. Hayır ölünce herifler oturup cantina da mind dolduruyor tam terbiyesiz çıktılar ona yanıyorum. Bir de mind düşünce meditate yapıyorlar, oldu biz de kerizdik sliced slug carbine üç beş vuruyor zaten yüzde çopk yüz resist varken saldırıcaktık. Neyse yıktık sonunda zırladılar biz sizi yüz kere kestik diye. Jedi konseptinde yardımı dokunan güzel bireyler pvp tüyoları verirse sırf şu rezillere iki reskil çekip ch/medic dünyalarına geri döneceğim. Yemin ediyorum Space çıksın ayağımız atmayacağım gezegene, sabah sabah ne tiksindim ha. Med centerdaki medicle kanka olduk adımı görünce health wound medpackleri hazırlıyor...yedi bitirdi bu oyunlar beni, gidip normal bir hayat kursam ya kendime...pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 at st le dolaşan adama herşey müstehaktır[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 kurtulun su uo zihniyetinden artik. kestin kestin, kesildin kesildin. kazandigin bir sey yok, kaybettigin pek bir sey yok. ama mesaj uslubu yerlerde. [Bu mesaj Namessar tarafından 07 February 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Namessar, 07 February 2004 14:49 tarihinde demiş ki: kurtulun su uo zihniyetinden artik. kestin kestin, kesildin kesildin. kazandigin bir sey yok, kaybettigin pek bir sey yok. ama mesaj uslubu yerlerde. [Bu mesaj Namessar tarafından 07 February 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Kızdırmayın namemi bakıyım aaa yoksa ben kızarım :-P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sevgili dostlar, Ultima zihniyeti gayet güzel bir zihniyettir. Kestin kestim olmasa sanıyormusunuz bu oyunları bir Allahın kulu oynar? Wow için forumlarda ağlıyorlar B.Net de full pvp ya da fvf olsun, pvp loot olsun diye. At-St olayı için ne diyebilirim ki, İmperiallar rezil rüsva Surface Marshall kesip içinden cdef pistol düşmesin diye dua ederken Dark Trooper spawnlarına ranger kampları kuranlar utanmıyor da biz mi utanalım. Neyse adamların sırrı anlaşıldı. Eclipce'den "çok abuse ve çok lamer var" diye kaçtıklarını iddia ediyorlar ki bence tüm server sonsuz küfür ettiği için tabaları yağlamışlar. İki amerikalı kardeş, dört accountları var ikisi combat char ikisi armor smith ve weaponsmith. Fıstap fıstap diye basıyorlar, sağlam şirket kurmuşlar ondan cakaları. Beni bozmaz, muhteşem Bathamız Pedro ile sonsuz missionlar yaparız.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bakin bu gece ilk ciddi pvp mi yaptim. daha dogrusu doctor ve buff siz bol bol yeri optum. siparisle ozel yaptirdigim armor attachmentli 350k lik composite in canina okudum. zaten parcalanmaya yakin guzelim slice li bir scatteri tumden sifirladim. 240 faction point ile basladim 270 ile bitirdim. ama pozitifte gorundugune bakmayin, gece 2 den sabah 7 ye yedigim db nin haddi hesabi yok. guldum, eglendim. yeri geldi kalabaligin arkasina saklandim, bol bol belescilik yaptim, yeri geldi rakibi kizdirdim :P benim acimdan gayet eglenceli gidiyordu, bir noktaya kadar, raid de bulunan karsi factiondan bir turk arkadas direk olarak bana hakaret etti. orda iste tum tadim kacti. olayin en basina donersek, basta tanidik birini overt cantina da gorunce duraksadim, diger rebeller beni hemen gruba davet ettiler, kabul etmedim. ben o guilde saldirmam dedim. yerimde oturdum. eger sadece o guildin raidi olsa hic karismadan bike ima biner giderdim zaten. gene de burda acik acik soyleyeyim, birebir overt karsilassam kesinlikle hic bir uyesine gene attack vermem. gece boyunca o kadar adam db ledim, o kadar adam beni db ledi. ama bunca adamdan bir tanesi bir kelime birakin kufur ya da hakareti, olumsuz bir sey soylemedi. sanirim turk olmanin farki burada yatiyor. herkese iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 her millette var böyle kişiler ama türklerde daha fazla olduğu kesin. ben önlemimi aldım ama.[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bu topic in ana teması ne?[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 name bence olayın en baba yanı orada herkes bir yanda sohbet ediyor bir yandan birbirni kesiyor gülüyor eğleniyor insanlarda wounddan geçilmiyor gene zevk için çıkıp 10 kişiye dalarken biranda türklerin gelip bufflanıp saldırmaları. zaten adamlar geldikten 5 dakika sonra ortada kimse kalmadı rebeli imperiali lanet olsun dedi gitti[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Benim anlamadığım nokta neden buff ın bu kadar büyütüldüğü. Ben pvp (eğlence amaçlı dueller dışında) yapma niyetinde olan kimseyi buff siz görmedim bugune kadar. Ben şimdiye kadar çok az pvp yapmak zorunda kaldım. Zorunda kaldım düyorum çünkü yapmaktan hoşlandığım birşey değil. Bu bakımdan kalkıpta mmo lar sadece pvp den ibaret olmalıdır demeyin bana. Bu arada oyundur bu yenmekte vardır yenilmekte. Küfür eden kişiyi kınıyorum. Hepinizin rebel olduğu bildiğim için sanırım bahsettiğiniz kişi bir RIP üyesi. Hiçbir RIP üyesinin durduk yere küfür edeceğini sanmıyorum. Çünkü RIP teki her bireyi tanıyorum. Çoğunuzun sandığı gibi RIP küfürbaz, sinirli,(tamam biraz sinir var :P) kötü niyetli insanlarla dolu bi pa değil.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 acikcasi ben bir kisi haric kimseden sikayetci degilim. buff da oyunun parcasi, ondan da sikayetci degilim, rebellerde doctor yoktu aramizda, sansizligimizdi. ayrica geri kalan kisilerle gayet guzel eglendik. [Bu mesaj Namessar tarafından 08 February 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yok ben sinir konusuna katılıyorum ama küfür edeni görmedim RIP den ayrıca ilginç de bir saptamada bulundum; Nedense kendi adıma bana yapılan türkçe RP yi ben genelde abartı buluyorum ama aynı söcükler ingilizce olarak bana geldiğinde aynı etkiyi yapmıyor cok ilginç :P Örneğini bizzat 2 gün önce RIP arkadaşlar sabaha karşi şehre geldiklerinde (sh'yl ve arkadaşları) ufak bir konuşmada tansiyon yükseldi ama biraz konuşmayla hallettik hemen Herkezin sinir katsayısı cabuk yükselip bir o kadar da cabuk düşüyor en azından bu ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 buff oyunun parçası ama yerine göre milletin woundlardan poollari 200e inmis dalgasına unarmed skill i olmayan adamlarin birbirine kafa göz daldıgı bir ortamda ancak yurdum insanı böyle bir bufflanayım adam öldüreyim mantığına bürünebilirdi benim anlamadığım ne oluyor öldürsen ölsen eline ne geçiyor bu adamları anaları babaları çevreleri bunları hayatta durmadan eziyor olmalı ki böyle ben milleti keseyim beni adam sansınlar psikolojisine bürünüyor olsunlar ama ne yazıkki farkedemedikleri kimsenin onları sallamadığı[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 madem okadar yaraları var neden hala savaşıyorlar.diyosun ki dalgasına dalıyorlar,dalgasına dalıyorsa adamın öldürmeside size koymamalı.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Arkadaslar bu bi oyun ve herkesin oyundan zevk alma tarzi farkli. Bazilariniz oyunu sanki gercek hayattaymish gibi oynuyo, boyle cok ciddi ve seviyeli. Bense oyunu falan sallamayan, oylesine zevkine bikac arkadasimla birlikte bisileri patlatmaktan fln zevk alip hayatina devam eden biriyim. Acikcasi oyunda basima gelen hemen hicbiside umrunda deil. Gercek hayatlari olan ve sanal bir dunyada yasamayan herkes icinde durum boyle olmali BENCE. Ama bazilariniz muthis bir kasi$ icinde, olmeyi falan takmi$lar kafalarina. Istersen 100 kere ol, benim umrumda degil, ben seni gene oldururum kardesim. Ben oyuna zevk almaya giriyorum ve bunu combatla yapiyorum. Oturup chat yapmak bana gore deil, oyle yapacak olsam gercek hayatta yaparim. Burda gercek hayatta yapamadiim sacma sapan isleri yapmaya giriyorum. Eger combata girmek istemiosaniz overt olmayin yada tef almayin. Bu kadar basit. UOdaki gibi murderer olayi falan yokki? Eger combata gireceksende her turlu yenilgiyi kabul ediceksin. Buralara forum acip ''100 kere geberdim aa bu kadar guclu olmayin!!'' diye aglamanin mantigi ne? Ben imperial im ve rebelleri oldurebildigim kadar oldurucem bu kadar basit. Begenmeyen IRCye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Mighty_THoR, 08 February 2004 16:46 tarihinde demiş ki: buff oyunun parçası ama yerine göre milletin woundlardan poollari 200e inmis dalgasına unarmed skill i olmayan adamlarin birbirine kafa göz daldıgı bir ortamda ancak yurdum insanı böyle bir bufflanayım adam öldüreyim mantığına bürünebilirdi benim anlamadığım ne oluyor öldürsen ölsen eline ne geçiyor bu adamları anaları babaları çevreleri bunları hayatta durmadan eziyor olmalı ki böyle ben milleti keseyim beni adam sansınlar psikolojisine bürünüyor olsunlar ama ne yazıkki farkedemedikleri kimsenin onları sallamadığı Lok grubu Theed'i bastıklarında hepsi bufflı gelio ve aralarında master doctor olan eleman buffı gidenleri anında desteklio. Yani sadece YURDUM insanı diil, oyunda pvp yapan herkes buff yaptırıyo. Lok grubu sadece bir örnek. Şehirlerine raid yaptığımız diğer guildler de bufflanıp savunuyolar şehirlerini. 4k healtle dolaşan bi adama 800 healthle dalmak mantıklı diil. Bu arada insanlar hakkında psikolojik yorum yapma yetkisi sende diil, böyle bi hakkın varsa kendin için de bi yorum yap da görelim...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 offf be nesi da assa cekmisiniz olayi burada buffdan bahsediyosak bunu yapamayan klass yada faction yok aklin basindaysa buffli adama dalmazsin cok cengaversen dalarsin ve olursun bu senın tercıhın eee bu noktada tercıhının ne kadar kotu oldugunu tartısmak gerekır. neden 6k paraya kıyıpda her yerede peynır ekmek gıbı satılan buffdsan faydalanmadıgını dusunmek lazım. bu bı avantajdır ama karsındakıde yaparsa avantajlıgı ortadan kalkar. benı bufflıyken yere ındırecek komando yok yanımdakı wound packler onu sıfır etmeye yeter. sımdı de oldurur sona medıtate yaparım ıvır zıvır. neyse gercekten anlamakta zorlanıyorum kafayı takmadıgımız bı buff kalmıstı onuda yapıyoz valla helal. bu bı oyun ve kurallar su an bu ve konustugumuz sey herkese esıt mesafede, kullanmıyosan bu senın tercıhın ama sen kullanmıyosun dıe bızımde aynı seyı yapmamız beklenemez. nerften yada problem olarak gorup tartısacagımız seyler bır tarafta olup da dıer tarafta olmayan seylerdır. bı suru klasa baktım, sımdıde kıcı kırık tka m var halada aslan gıbı adam yere sererım ustelık buffsızda sererım oyunun detaylarını bılmeden buff gıbı ana bı konudan gırmek bence cok sacma.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bi de yine rip konusu bi sekilde acilmis; rip kadar kafaniza tas duse ne diim size ben. rip 60 uzerinde uyeye sahip hareketli ve dinamik sehri ,akli basinda oyunculari ile tadiyla oyunu oynamaya calisan bir guilddir. bu noktada unutulmamasi gereken bazi seyleri neden se illa hatirlatmak gerekiyor. bu guildin icerisinde 13 ila 36 yas araliginda oyuncular bulunup, ve guildinden keyif alip istedigi oyunu oynayan insanlardan olusur. genel itibariyle uyelerimiz etik kurallarina uymakla yukumludur ama tipki baska guildlerde , baska milletlerde oldugu gibi psikolojisi ile orantili olarak kotu laf edecek 3 5 kisi cikacaktir. ama rip hem rakiplerine hem dusmanlarina hem de uylerine saygili bir guild ve insanlarin gururlarini elinden geldigince dikkat etmeye calisır. bu sebeple yaptigi raidlerde saldirdigi kisleri yaptigi isleri kalkipta halka acik oturumlarda siserek anlatip insanlari rencide edicek bir guild deil.aksine onlari rencide etmeyip, mesajini temiz bir sekilde iletip almasi gerekenlere, oyunu tatlida birakmayi tercih eder. ripin henuz yaptigi bir raidden malup sekilde dondugu gorulmemistir. raidlerimizden buyuk keyif almaktayız, bir raide min 30 kisilik katilimlarla cikmakta ve tamamen oprganize sekilde gitmekteyiz. bundan buyuk keyif aliyoruz ama bu raidler esnasinda genele ne kadar hakim olsakda arada 1 2 catlak ses cikmasi mumkundur bu da gayet dogal , bunu yapan kisiler guild tarafindan uyarilir, gerekende atilir. anlayamadigim nokta neden bu guild bu sekilde surekli taslanmaktadir. cozmek mumkun deil. dedigim gibi 3 5 kisi bunu yapar , yaptiginin karsiliginida uygun cezalarla gorur ama kalkip genellestirerek yaptiginiz bu yorumlar yonetim kadrosuna bu cati altinda oyun oynayan benim gibi adamlara hakaretten baska bir sey deil. su serverda faction gozetmeden, milliyet gozetmeden guild gozetmeden yardimci oldugum insan sayisi o kadar fazlaki, benim uyesi oldugum ve yakinen tanidigim bir guilde sirf bu tur saptirmalra karsilik vermedigi icin saldiriliyor olmasi acikcasi zoruma gidiyor. ve acikcasi isimde vererek devam edecem frf icerisindeki o nadide kaliteli oyuncularin icerisinden tipki bizdeki gibi bir kac catlak ses cikmasi gayet dogal olarak karsiliyorum. saygı; sen sole yaptım ben bole yaptımlarla deil. karsilikli hosgoru ile saglanir. o yuzden bu tur laflari eden oyunculara bir kez daha seslencegim guild olarak baska guildler hakkinda yorum yapmaktan kaciniyoruz ve onlari rencide edicek seyleri elimizden geldigince kullanmiyoruz. karsi factiona sahip oyuncu ve cesitli guildlere uye insanlara da cagrim bu yonde olacaktir. lutfen guildinize yakisacak sekilde davraniniz. bir guilde uyeyseniz birden fazla insani temsil ettiginizi unutmayayip, solediginiz seylerin sizden cok arkanizdaki insanlari lekeledigini unutmamaniz dilegi ile. son sozumu su sekilde bitirmek isterim bu galaksideki hayatimizdan memnunuz. bu galaksideki dier pa lardanda memnunuz. bu galaksideki oyunculardanda memnunuz. kimseyle bi problemimiz yok, kisisel yaklasimlarinizi kisilerle hallediniz. buradaki kuruyla birlikte yasin yanmasi olayi tamamen ormandaki bir kuru agaci yakmak icin butun ormani atese vermeye calismaktan baska bisi deil. ben ve guildimdeki pek cok kisi, rakip guilddeki pek cok kisi gibi saygi deger insanlar ve hayat her iki faction icinde yeterince gusel. bu catlak sesler se kisisel problemlerdir diyorum. (bu arada gavur olduklari ve paticikte olmadiklari icin so lar hakkinda konusmamin sakincasi olmadigini dusunuyorum. uzun bir zamandir cevap vermemize ragmen kendilerini dev aynasinda goren bu guild hayati boyunca alabilecegi en saglam derside tek bir raidde alip, dagilip yok olduklari icin gayet memnunum insallah yine yakina gelirlerde, hilale ole base sagmaya gelmeye cesaret etmenin onlara nelere maal olabilecegini tekrar gorurler. ) tekrar ediyorum ripin baslatmaya calıstıgı sey gayet aciktir rencide edicek seylerin oldugu yerde kalmasi. frf deki sevgili dostlarimiz ve bu guildin kaliteli oyuncularida bunun farkinda olup aynı karsılıgı verdikeri icin onlarada bir kez daha tesekkur ederim . ortada dolasip bedava un pesinde olana her iki guildin de catlak seslerini bir kez daha uyariyorum. lutfen tum oyuncular guildine yakısır sekilde hareket etsin. kisacasi keyfimizi kacirmayınız.(yada b.kunu cikarmayınız.) tum oyunculara saygılarımla.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kim ve hangi pa'den olursa olsun, eglenmek icin yapilan bir seyde kufur varsa, o kufuru eden deklare edilmeli..[signature][hline]KUTADGU BİLİG (RIP)- ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 her kim beni overt herhangibi bir mekanda yakalarsa db lesin bundan sonra. ben zaten kafayi takmam, hic bir rip uyesine saygim da azalmaz. bunu simdiden kabullendigimi ve daha onceden de zaten kabullenmis oldugumu yazayim buraya, sonra tadi kacmasin olaylarin. gelecek icin bu topic bir uyari olsun. zaten pvp den hic anlamam, fazla zorlanmazsiniz :D ama allah askina, benden kazara db yiyende cenesini tutsun. ayrica 1vs1 de overt bile karsilassam bir turk e attack vermem prensibimden de ayriliyorum. hatta asil turk e attack verilir, onu da bir guzel ogrettiniz. [Bu mesaj Namessar tarafından 09 February 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Namecim PvP ile filan ne işin var sen benim Tank Cleric imdin :D Sana ne ediyorlar böyle :)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 senin bu nickinin altindaki gereksiz i kedi mi yazdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hakkaten varmis ole bir site. simdi baktimda cok yakinda falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 evet kedi yazdı herkes senin gibi tepki veriyor ama adresi yazınca dumur oluyor lol :-P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: sadATS2, 09 February 2004 13:33 tarihinde demiş ki: ... (bu arada gavur olduklari ve paticikte olmadiklari icin so lar hakkinda konusmamin sakincasi olmadigini dusunuyorum. uzun bir zamandir cevap vermemize ragmen kendilerini dev aynasinda goren bu guild hayati boyunca alabilecegi en saglam derside tek bir raidde alip, dagilip yok olduklari icin gayet memnunum insallah yine yakina gelirlerde, hilale ole base sagmaya gelmeye cesaret etmenin onlara nelere maal olabilecegini tekrar gorurler. ) ... Ehm, bi düzeltme, Sad, abi Edinborough SO'nun şehri diil. Secret Order olduğu yerde duruyo. Haa gerekirse onları da postalarız, o ayrı... :-D[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar