Tarist Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Arkadaşlar arama yapamadım hiç bağlantım sıkıntılı. Modemim bozuldu ısındıkça power yanıp sönmeye başladı. 5 seneden sonra patladı artık. Kablosuz modem almayı düşünüyorum, internet hızında verim düşmesi gibi bişey söz konusu olur mu ? Yoksa kablolu modem alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bende hazır kablolu modem var istersen çok uygun bir fiyata satabilirim. izzz okkk? öm ile cep no verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ya kablosuz modem al ama lan cıkısıda olsun yane mesela dektopunu gene kabloyla bagla ama kablosuz agıda kullanırsın desktopta kablosuz urasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bonepartın dediğinden diycektim bende (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar