BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Merhaba, Printerların kartuşlarını doldururken bi tarafını deliyorlar mı ya? Adamlar altını delmiş sora mum eriyiği gibi bişiyle kapatmışlar. Daha önce de vermiştim ben böle bişi olmamıştı. Bilgisi olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hp kartuşlarında üstteki etiketin altında delikler vardır ztn ordan şırıngayla mürekkebi basarlar sonrada gene i etiket yapiştirip 10kaat para istiolar. bazilari makinede dolum yapio onun farkıda içiride hava bırakmadan dolum yapio fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 refillable cartridge veya tekrar doldurulabilir kartuş veya kolay doldurulabilir kartuş diye bişi var onlardan alın. kapağı nı açıp mürekkebi doldurup kapatıyosun voila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Lazer var huzur var..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dolankartuş aldım ben tıpasını açıp basıyorum. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o dolan kartuşların canon için olanı da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Masticore said: Lazer var huzur var..... yav bu lazerlerde kartuş olmuo mu? sadece yakarak mı yazıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 lazer de toner olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 lazerdekiler uzun silindir gibi bişe. ufacık kartuş değil. toner oluyo sanırım o :D her neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ehöehöy bu arada bodrumlu nun cevabını unuttuk. evet delerek de doldurabiliyorlar. çeşit çeşit yöntem var. benim epson için nette gördüklerimde direkt delik açan aleti de satıyorlardı. canon için o dediğim kartuşlar var gittigidiyor da veya ebay de neyim aratın çat diye çıkıyo. gittigidiyor da kartuş yakıtı diye bi tükkan olacaktı çok güzel hizmeti tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 buldum çok teşekkürler alcam 5li tekrar doldurulabilir kartuş seti 46ytl imiş süpper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 mürekkebiyle beraber al onu sonra deneyemiyorsun çalışıyo-çalışmıyor diye onay veremiyorsun gittigidiyor a. aynı böyle kaldım da ondan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oper said: lazerdekiler uzun silindir gibi bişe. ufacık kartuş değil. toner oluyo sanırım o :D her neyse.. abi biz ne yazdık? ne post kasıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Fiyatlar orjinal kartuşlar için cidden çok saçma. Lexmark Z600 aldım öğrenci işi ucuz öğrenci işi diye. Geçen gun kartuş bitti gittim almak için bir renkli bir siyah kartuş 135 milyona denk geliyordu. Yeni printer almak daha hesaplı kartuş almaktan. Bu doldurulabilir kartuşları nerden bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Rahan said: canon için o dediğim kartuşlar var gittigidiyor da veya ebay de neyim aratın çat diye çıkıyo. gittigidiyor da kartuş yakıtı diye bi tükkan olacaktı çok güzel hizmeti tavsiye ederim. ben aradım buldum gittigidiyorda var harbiden :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bulabilirseniz mürekkep tankları var piyasada. her marka ve model için bulunmuyor ama bulabilirseniz süper işe yarıyor. yazıcının yanına koyuyorsunuz, gerekli bağlantıyı yapıyorsunuz. ondan sonra huniyle tanka mürekkebi doldurup doldurup kullanıyorsunuz. mürekkep fiyatları ucuz ve baskı kalitesi doldurulan kartuşlardan çok daha iyi. tankların kendisi biraz pahalı, epson için 180 ytl'ye aldık ama her türlü amorti ediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ya bende hp 940c yazıcı var. kartuşlarının numaraları da siyah için hp15, renkli 75 mi ne. Bu gene çalışmamıştı, izmirde bi adama verdik çözeltiye mi ne attı oldu.2sene geçti gene kurumuş galiba.doldursun die verdik. renkli olan olmuomuş güya, diğerinin de altını delip sora orayı bi mum gibi bişile kapatmışlar. pek bi bilgim yok ama doğru bişi gibi gelmedi. hırdavatcı cozumu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Toner dolmuyormu sanıyorsunuz? Onu doldurmak çok çetrefelli iştir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar