oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yahı anlamadım gitti.hiç türkçe şarkılar dinlemiyo mu bu insanlar yoksa bi özentilik mi var agalar. bakıyorum paso yabancı şarkılar yazılıyor. arada bi nadiren türkçe şarkılar. nedir yani derdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 çalıcam dinlicen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 batının ahlaksız müziğini almışız hep seks müziği dinliyom şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Fistan said: çalıcam dinlicen mi? dinleriz hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 varsa istediğin çalayım ama evde oturuyosun elinin altında varsa mp3 ler hiç söyleme. git indir dinle. ha iştesindir, DL edemeyeceğin bi yerde müzik sıkıntısı çekiyorsundur eyv http://www.paticik.com:8000/listen.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hehe valla evdeyim ama dinliyorum yine de ( şarkılar bende olmasına rağmen) işte olsam keşke de istek istesem. işsizim aynı zamanda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Saeros said: batının ahlaksız müziğini almışız hep seks müziği dinliyom şahsen seks muzii nası oluyo, "I like it aha aha" gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oper said: hehe valla evdeyim ama dinliyorum yine de ( şarkılar bende olmasına rağmen) işte olsam keşke de istek istesem. işsizim aynı zamanda :( sende olmayanlardan calayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yeter 1 saat paticik radyoya türkçe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Cuce said: Saeros said: batının ahlaksız müziğini almışız hep seks müziği dinliyom şahsen seks muzii nası oluyo, "I like it aha aha" gibimi? yok hani zenci amcalar geğirir gibi bi sesle uhh yeeh filan diyolar ya öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 "türkçe dinlemiyolar mı yoksa özentilik mi var" gurban olam çoktan seçmeli soruna yiğidim. benzer zihniyet sinan özen'i şurada. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turkce+muzik+dinlemiyorsan+turkce+de+konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar