SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 frag alsaydın? HL deathmatch'da millet aşağıda birbirini yerken yukarıdan aşağıya grenade, Snark, RPG filan atmayı çok severdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ben olsam, cama çıkar, kardeşim git başka yerde sık manyak mısın ? Dersim var benim hadi hadi ikile derdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gotham city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben de vapur camını patlattım dün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bizim burda kimse kurşun sıkmıyo çok hoş.. (:P) bizim üst konşu polis aşşada bi kere kavga etmişlerdi bu bi 'höööyyytttğ' dedi herkes evlere dağıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Xaenin said: 10 dakika arayla 2 kere kuş sıçtı kafama kaç sene önce. farklı kuşlarsa sorun değil ama aynı kuşsa kavga sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar