Omur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ben uo developers dan sphereserver 1.0r 7 all in one indirdim kurdum filan add a,a account u yarattım sonra şöle bi sorun aldım Yardımcı olurmusunuz lütfen 23:14:ERROR:Create Invalid Char 0190 23:14:WARNING:Eval 'DEFAULTCHAR' ERR 'ERR:080070648' 23:14:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=043c8f2, in Server Client OnTick 23:14:a0:Client disconnected [Total:0] char kurduktan sonra creating acc dio kalıo ------------------ Loading 'sphere.ini' :(sphere.ini,52)LoadProps 'Clients'='400' error 'Sistem belirtilen aygıta yazamıyor.' (sphere.ini,95)Listing server 'Sphere Shards' at '127.0.0.1' ERROR:Cant open script 'spheretables.scp' ClientVersion=4.0.1 (sphereaccu.scp,5)Auto Create Account 'admin' ERROR:(sphereaccu.scp,5)Account 'admin': duplicate name başındada bu sorunu alıyoru daha serveri kurarken ----------------------- Tam kurmada yardımcı olurmusunuz...[signature][hline]CursedAge UO Shard [Bu mesaj Omur tarafından 14 February 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 valla bu sphere 1.0 a girmeyi basaran hen uz duymadım gormedim giremedimde aynı sorunu bizde yaşıyoruz eger orenirsek haberdar edicez herkesi bekle sen kardes:)[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Yinede ilgilendiginiz için tşk ederim..[signature][hline]CursedAge UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 TheCoder ilgilendiğin için çok saol.. 3. admin olayını yaptım nası oldu bende anlamadım r7 nin üzerine r10 kurdum ama diğer sorunlar hala olmadı.. c_man fln.. bide uo nun içinde verdata.mul u fln bulamıyyorum gizlidede yok..[signature][hline]CursedAge UO Shard *!You see Omur is attacking to you* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar