Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Arkadaşlar 25 gün sonra allahın izniyle askerden dönüyorum Özellikle ankarada bulunan paticiklerle (patinaj) özel programlar yapmak istiyorum Bunlar 1 - Tanışma Faslı 2- Teknik Toplantılar ( Her Türlü Soruyu Yönelte bileceğiniz İşin Ustalarından ) 3- Toplu Draglara Gitme ( Team Dragger İle beraber ) 4- Sürüş Teknikleri İlerisi İçin Pist Dersleri ( Yine Ustalarında ) 5- Detaylı Tuning İşlemleri ile ilgili tuning garajlarına geziler. 6- Car Audio System Konuları ( Bendenizden ) Ankarada Olmam Nedeni bu etkinliklerin çoğunu ankarada gerçekleştireceğiz ama diğer illerden gelmek isteyen arkadaşlarımızıda misafir etmekten seviniriz :) Eğer sizlerinde Önerileriniz Var ise Bu Topic Altında Toplayıp Elit Etkinlikler oluşturalım hem zevk alalım bolcada eylenelim. Öncelikli Tarih Olarak Ankaraya dönüp gidilecek yerlerin planı vs katılacak arkadaşlarla tanışma fazlı vs 16 Mart Ve Sonrasını düşünüyorum :)[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yaşasın! Harikasınız! Seneye ben de büyümüş olacam, kocaman çocuk olacam. O zaman ağzımın suyu akmayacak izlemekten![signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben gelirim.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yazında antalyada buluşalım.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Çok isterim böyle bir buluşma fakat ankara olması biraz engel oluşturuyor. İstanbuldan gelmek zor fakat güzel bir etkinlik olursa ankara tayfası ist.e ve ya ist.liler ankaraya gelebilir. oto-drag yarışları ve ya yerel etkinlikler vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Him seve seve katılırım benim focus u nasıl canavar yaparız öğrenmiş olurum :)) gerçi benim focus tan anca tek dişli canavar olur ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bırak bu işleri ragnar efendi özledik gel sen yeter =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: homoid, 12 February 2004 21:10 tarihinde demiş ki: Him seve seve katılırım benim focus u nasıl canavar yaparız öğrenmiş olurum :)) gerçi benim focus tan anca tek dişli canavar olur ama :)) Homoid al abi ağzının suyu aksın :D http://www.supercars.net/cars/2003@$Ford@$Focus%20RS8%20Conceptg.html arkadaşlar ne olursa olsun aracınızdan keyif alın. Öyle gaza gelmeyin bu arabayı tek yapacam uleyn diye [Bu mesaj Mino tarafından 12 February 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: LeftF13LD, 12 February 2004 21:37 tarihinde demiş ki: bırak bu işleri ragnar efendi özledik gel sen yeter =) ehehe merak etme az kaldı :)[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar