KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Elimde level 50 bir conqueror var ve classın olayı grup içinde takılmak. Ben solo olarak Pvp yapmak istiyorum, yüksek dps, çabuk biten düellolar. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ranger açacaksın, ama combata sen başlıcaksın. uzaktan patır patır indiriyorsun melee yüksek dps istiyorsan hox açacaksın, ama hox cloth armor giyiyor ondan dolaı biraz problemli şu anda. çok çabuk öldürüyor ama çok çabuk da ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 necromancer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 TOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yüksek levellarda manası yetmiyor diye biliyorum ToS ve PoM un fighterlara karşı. 1vs1 de ranger diyebilirim şu ana kadar gördüklerime göre. Diğer yandan 1vs1 olarak düşünüp bu oyunda fazla zevk alabileceğini zannetmiyorum. Herşey group pvpye yönelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar