star74 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Slm Bu oyuna başlamak istiyorum. ama lag durumu nedir? avrupa serverlarından sorunsuz (?! az sorunlu) oynayabilir miyiz? bir de avrupada en ucuz hangi sitede bulabilirim cdsini? Teşekkür Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Bak anlatiyim Italy var 15 gün free istersen ordan bak derim oyuna öle karar ver işte link Daoc italy Yükleyince haber ver Biz sana account alırız bakarsın ona göre oynarsın tamammı?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
star74 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 çok sağol dl edip haber vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
star74 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 dl ediyorum ama italyanca deil inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 o italyanca :) ama oyunu nnasil birsey oldugun gormek icin oynamaya calisabilirsin o free serverda. ben excal/alb de oynuyorum bir avrupa serveri dir excalibur. lag durumlari dayet iyi cogu zaman lagsiz oynuyoruz zaten oyun sistemi lag oldugunu bile hissettirmiyor kimi zaman ama guclu bir makina tavsiye ederim sana.. gn gelecek ekranina 200 kisi ayni anda girecek...[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
star74 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 italyanca ile uğraşmayayım en ucuz nereden satın alabilirim EU versiyonunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
star74 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Ceti icqm 428972, bana yardımcı olurmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 0 lag..bilgisayarım baya iyi ama 56k..ve 30-40 kişi ekrana girdiği anda bile lag olmuyor..ama bazen oyundan düşmeler oluyor bu da normal..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar