Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar 16. level guardıanla oynuorum su an. Sımdıye kdr sıngle playerda bı kac quest yaptım ve multıplayerde archenıon ruın de level kastım adam keserek. Bana en hızlı level arttırabılıcek bı yol soyleyebılırsenız cok makbule gecer. sımdıden emegınız ıcın tesekkurler.
Mesaj tarihi:
tortage'deki tüm görevleri yap. bir bound olduğun instance'lara gir mesela spider cave, white sands gece, underhalls gece buralar sana bound oluyor etrafta kimse olmuyor kes kesebildiğin kadar. eğer pvp server'ında değilsen sıkıntı olmaz zaten.
Mesaj tarihi:
cimbom44 said:
O zaman sıngle playerde kasmak daha mantıklı levelı, ama kacıncı levele kdr sıngle player kasılabılır?

şöyle söyleyim misal 7 lvl sin single da 5 quest yaptın quest bitiyor o an sonra çoklu mod'a geçip 1-2 level yapiyorsun veya oradaki questleri yapıyorsun. Sonra single mod'da yeni questler geliyor.
Mesaj tarihi:
grubunla beraber quest için boss spawnnını beklıeycek 20 dakka
boss spawn olacak
dalacaksın bossa
sonra başka bir grup gelecek
sizi öldürecek
beklıeycek boss resetlensın dıye
sonra sızın temızledıgınız alanda bossu kesecek
siz gene bekliyeceksınız :D
Mesaj tarihi:
pve serverındaysan ve boss sen kaparsan bu sefer diger adamlardan biri tomarla add cekicek sizin yanınıza ve bu oyunda melee classlardaki hareketlerin bile bir cogu aoe oldugundan addler size yamanicak ölüceksiniz....
  • Yeni Oluştur...