Aaabii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 herhangi bi siteye girmekte sorun yasamiyorum ama oyuna girerken sorun war su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sadece oyun acılmıyor sitelerde sorun yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Benim için kötü, Türkiye için iyi bir haber. Dedim yine bizim fiber optik kabloları balinalar yedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ilginç bir sekilde offical forumda hiç mesaj yok bu konu ile ilgili acaba sorun bizim yurdışı çıkışlarındamı diyesim geliyor ama 10 kadar sayfa denedim yurdışı merkezlı hepsıne ulastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yurt dışı siteler de çok yavaş bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aaabii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 jungle said: ilginç bir sekilde offical forumda hiç mesaj yok bu konu ile ilgili acaba sorun bizim yurdışı çıkışlarındamı diyesim geliyor ama 10 kadar sayfa denedim yurdışı merkezlı hepsıne ulastım Katılıyorum,banada ttnet kaynakli geldi.Yoksa server forumla yerle birdi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Forme said: aztel de suplay vagonda 5 lvl aldiğimimi gördüler acep :P acalim lutfen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Aaabii said: jungle said: ilginç bir sekilde offical forumda hiç mesaj yok bu konu ile ilgili acaba sorun bizim yurdışı çıkışlarındamı diyesim geliyor ama 10 kadar sayfa denedim yurdışı merkezlı hepsıne ulastım Katılıyorum,banada ttnet kaynakli geldi.Yoksa server forumla yerle birdi şimdi bazı sıteler acılırken kasılıyor ttnet heralde su an fıber optik kablo dosuyor 100 mb hızla sokacak bızı ınternete bızde 10 latency 30 fps de oyun oynacaz... hayali bile güzel :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yok aga yediler yine fiberoptikleri tatil arifesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aaabii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 erkanbuyuk007 said: Aaabii said: jungle said: ilginç bir sekilde offical forumda hiç mesaj yok bu konu ile ilgili acaba sorun bizim yurdışı çıkışlarındamı diyesim geliyor ama 10 kadar sayfa denedim yurdışı merkezlı hepsıne ulastım Katılıyorum,banada ttnet kaynakli geldi.Yoksa server forumla yerle birdi şimdi bazı sıteler acılırken kasılıyor ttnet heralde su an fıber optik kablo dosuyor 100 mb hızla sokacak bızı ınternete bızde 10 latency 30 fps de oyun oynacaz... hayali bile güzel :)o Aman böyle kalsın..Ttnet ten gelen her "hizmet" gelen gideni aratiyor dedirtiyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Reva mıdır bu türk oyuncusuna? Ne zor işmiş bu 3. dünya ülkesi olmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Onu bilmem ama TTNET'in şu an fiber optik kablo döşediğine dair bir ciddi bir haber almiştim... yurtdışı çıkışlarını 4 katına çıkaracaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 4x0=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aaabii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Walla insallah geçici bir sorundur ttnet le alakalıysa.oyunla ilgili değil gibi gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ahah bu iyi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ekmek said: 4x0=0 +rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Forme said: aztel de suplay vagonda 5 lvl aldiğimimi gördüler acep :P anam öyle bişi mi var yeni geldim oraya hemen abuse edeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 düzeldi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 jungle said: düzeldi ;) bende tam yurtdısı sayfalara giriş normal dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 xieon said: Ekmek said: 4x0=0 +rep :D +1 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar