Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Evet böyle bir başlık açılmamış, bence burdan tartışalım bu konuları. Zira 132408923570 çeşit taş var oyunda, neredeyse hepsinden 2-3 tane var bankamda duruyorlar, satamıyorum da, gerçekten ihtiyacı olana helalinden verebilirim diye konuya giriyorum. Rough Leather piyasası çılgın durumda tanesi 1S'den peynir ekmek gibi gidiyor.Bu niye böyle bilen varsa lütfen söylesin. Architect oldum ama daha parşomenmiş inkmiş nasıl bulacağım hiç bir fikrim yok, kimse de bilmiyor. Piyasa hakkında bilgisi olanlar bilgilerini paylaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 parsomen ler npc de satiliyor tanesi 75 S ornekliyim t1 sehri icin yaklasik 124 gold ihtiyaacin var binalari kurmak gereken planlari yapmak icin ayrica sehrin ic duvarlari kuleleri ve dis duvarlari bu 124 gold icinde degil tek basina hicbir sey yapamazsin guild deki herkez sana yardim etmek zorunda ayrica guild icinde architect sadece 1 veya 2 tane yeterli baskalari bosuna kasmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Olsun ben hep mimar olmak istemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Alexi_Septimus said: Rough Leather piyasası çılgın durumda tanesi 1S'den peynir ekmek gibi gidiyor.Bu niye böyle bilen varsa lütfen söylesin. I would suggest saving those, not selling YET B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bu tip bilgileri bilenler yazsın da artık benim de atım olsun, bineyim üstüne, vurayım kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 draedan said: Alexi_Septimus said: Rough Leather piyasası çılgın durumda tanesi 1S'den peynir ekmek gibi gidiyor.Bu niye böyle bilen varsa lütfen söylesin. I would suggest saving those, not selling YET B)- yok abi ne biriktircem, ilerde hiç değeri olmayacakmış, şu an çatır çatır günde 50 tane farmlayip satiyorum, 35-40S geliyo. Lvl 51'de aldim atimi daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yaz koseye Yadigar, Rough Leather farmliycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Alexi_Septimus said: Evet böyle bir başlık açılmamış, bence burdan tartışalım bu konuları. Zira 132408923570 çeşit taş var oyunda, neredeyse hepsinden 2-3 tane var bankamda duruyorlar, satamıyorum da, gerçekten ihtiyacı olana helalinden verebilirim diye konuya giriyorum. Rough Leather piyasası çılgın durumda tanesi 1S'den peynir ekmek gibi gidiyor.Bu niye böyle bilen varsa lütfen söylesin. Architect oldum ama daha parşomenmiş inkmiş nasıl bulacağım hiç bir fikrim yok, kimse de bilmiyor. Piyasa hakkında bilgisi olanlar bilgilerini paylaşabilirler. Dostum fury serverındaysan gem ve alchemy ıtemlerıne talıbım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Beyler fury de alchemy ve gem malzemeleri alabılırım alch malzemesı olarak oncellıkle wolf meat 4 saat surelı 150+ stam veren yemek yapıyom oluncede gecmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 resmi olup olmadığnı bilmiyorum ama forumlarda okudğum kestiğiniz mob ile aranızdaki lvl farkı nedakar çok açılırsa drop rateleri okadar düşüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Silk piyasasına hakim olan var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar