JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mighty_THoR said: m rate yüzünden 18 bazı ülkelerde 21 yaşın altındaki oyuncular bu oyunu alamıyorlar al sana wow un 10 milyon kullanıcısının 9 milyonu dışarda kaldı bile aha bu da kocaman bir yalan. - Mommmmy plsss buy conan game plsssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dün gece gcde de konuşuyorduk , kendi adıma düşüncem , bu oyunu beğenen oyuncuların "kötü oyuncular" olduğu , şu anda laf sölemiyenlerin "80 olalım sonrasında bakarız" diye umutlandığı , beğenmiyenlerin de zaten beğenmediği şeklinde. oyun "kötü". ha seversiniz sevmezsiniz ayrı konu. "combat sistemi güzel" diye bi oyun "iyi oyun" olamaz.. bug olur , hatalar olur dengesizlikler olur evelallah denir , ama bazı değişemiyecek , üstesinden gelinemiycek hatalar varsa , oyundan ümit yok demektir.. ama çok kötülemeyin oyunu , elimizde patlamasın satıcaz daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 JungleRRx said: Mighty_THoR said: m rate yüzünden 18 bazı ülkelerde 21 yaşın altındaki oyuncular bu oyunu alamıyorlar al sana wow un 10 milyon kullanıcısının 9 milyonu dışarda kaldı bile aha bu da kocaman bir yalan. - Mommmmy plsss buy conan game plsssss. almanya daki arkadasim oyun almak uzereyken gelen bir cocuk, conan almak istediginde yasi sorulmus ve geri cevrilmis. neye gore yalan, nasil bu kadar kesin konusuyorsunuz bilmiyorum. Ha onlar almaz, baskasi alir oynar, o thor un dediklerinin YALAN oldugunu cikartmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tunch said: dün gece gcde de konuşuyorduk , kendi adıma düşüncem , bu oyunu beğenen oyuncuların "kötü oyuncular" olduğu , şu anda laf sölemiyenlerin "80 olalım sonrasında bakarız" diye umutlandığı , beğenmiyenlerin de zaten beğenmediği şeklinde. :) Hahahaha hafif taciz seziyorum ben :) Bencede beyenmeyenler kötü oyuncu beceremiyolar combat sistemini ondan begenmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 draedan said: almanya daki arkadasim oyun almak uzereyken gelen bir cocuk, conan almak istediginde yasi sorulmus ve geri cevrilmis. neye gore yalan, nasil bu kadar kesin konusuyorsunuz bilmiyorum. Ha onlar almaz, baskasi alir oynar, o thor un dediklerinin YALAN oldugunu cikartmaz. kendisi almıyor ki :] - Mommmmy plsss buy conan game plsssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yaşı ufak olanların oynayabildiğini sanmıyorum sonuçta kredi kartı istiyor. Kutudaki ratingi gören veli AoC'u çocuğuna oynatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tunch said: dün gece gcde de konuşuyorduk , kendi adıma düşüncem , bu oyunu beğenen oyuncuların "kötü oyuncular" olduğu , şu anda laf sölemiyenlerin "80 olalım sonrasında bakarız" diye umutlandığı , beğenmiyenlerin de zaten beğenmediği şeklinde. oyun "kötü". ha seversiniz sevmezsiniz ayrı konu. "combat sistemi güzel" diye bi oyun "iyi oyun" olamaz.. bug olur , hatalar olur dengesizlikler olur evelallah denir , ama bazı değişemiyecek , üstesinden gelinemiycek hatalar varsa , oyundan ümit yok demektir.. ama çok kötülemeyin oyunu , elimizde patlamasın satıcaz daha :) alakasi yok.beklentiler farkli.beklentileri karsilanmayanlar icin kotu.sekil a da goruldugu uzere o kadar farkli yorumlar varki oyun hakkinda suphe ettim bi an ayni oyunumu oynuoruz diye.lvl 75 im.oyun harika(kime gore neye gore!).bir wow olabilmekten cok uzak(olmasinda zaten).fakat ne pvp sistemi kotu nede ustesinden gelinmeyecek ciddi sorunlar var.sadece collesion ve combat sisteminin sunumu bile cesaret isteyen takdir edilecek bi yenilik.(engine ve code lar yanlis hatirlamiorsam "mu" denilen(salliyorda olabilrim) bi sistemindi wow ve bi cok mmo da bunu kullanior fakat sunumlari bi yenilik ve harika bence).temel guclu ve iyi.balance gelir , dungeon eklenir , encounter eklenir , gear eklenir , content eklenir , oyun dogru yolda hizli bi sekilde ilerliyor.major sorun optimizasyon ve gereksinimler onuda riske atmislar artik.bi sekilde optimize edilir ama ortalamanin cok ustunde bi pc gereksinimi degismeyecek ne yazikki.buda hakkaten buyuk kullanici kaybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 WoWu sadece box oynayabiliyoruz o zaman ? boşuna para ödemişim her ay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Aral yeni parti geldi demiş, gidiyim alıyım diyodum oyunu, şimdi burayı görüp 9 sayfayı da okudum, iyi ki bakmışım, funcoma 75 ytl bağış yapmaktan son anda kurtuldum... Kimse alınmasın ama wotlk+warhammer çıkana kadar insanı oyalamaktan öteye gidemicek bir proje olmuş aoc. Tam bu ara 3141312 tane bugla hiç hazır olmadan çıkması, oyunun yapımcısının bile bizim rakibimiz wow ya da warhammer değil demesi-aoccu arkadaşların ilk sayfada söylediğine göre.. herşey bunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Rikkie said: Aral yeni parti geldi demiş, gidiyim alıyım diyodum oyunu, şimdi burayı görüp 9 sayfayı da okudum, iyi ki bakmışım, funcoma 75 ytl bağış yapmaktan son anda kurtuldum... Kimse alınmasın ama wotlk+warhammer çıkana kadar insanı oyalamaktan öteye gidemicek bir proje olmuş aoc. Tam bu ara 3141312 tane bugla hiç hazır olmadan çıkması, oyunun yapımcısının bile bizim rakibimiz wow ya da warhammer değil demesi-aoccu arkadaşların ilk sayfada söylediğine göre.. herşey bunu gösteriyor. k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kusura bakilcak bir tarafi yok, gecen gun ismi lazim degil ko dan gelenlerin aoc da kurdugu guild forumu okudum 1 saat, cok eglendim, guldum. ayni zamanda korktum, bunlar mi geldi aoc a, aman bana bulasmasinlar diye guild alimlarda KO ibaresi ekletip, adamlari takibe almayi bile dusundum. yani, zorlamayin kendinizi. herkese gore degil bu oyun, seveni olur sevmeyeni olur, bazisina pvp de gank lenmek cok kotu gelir, bazisina pve si igrenc gelir. Su isi zevk-tad meselesi oldugunu cozemeyip sayfalarca dokturmeniz, su oyun cok daha guzel seklinde fanatiksel yaklasimlariniz komik gosteriyor sizi. Elestirin, ama oturup da benim babam seni dover seklideki fanboi liginiz burada insanlari rahatsiz ediyor, baska bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bogachan said: tunch said: dün gece gcde de konuşuyorduk , kendi adıma düşüncem , bu oyunu beğenen oyuncuların "kötü oyuncular" olduğu , şu anda laf sölemiyenlerin "80 olalım sonrasında bakarız" diye umutlandığı , beğenmiyenlerin de zaten beğenmediği şeklinde. :) Hahahaha hafif taciz seziyorum ben :) Bencede beyenmeyenler kötü oyuncu beceremiyolar combat sistemini ondan begenmiyorlar. kendi adıma cevaplıyım , combat sistemi ile alakalı beceri yönünden bi problemim yok :) gayet güzel tokatlıyorum mobları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sosyalleşme derken ne denilmek istediğini anlayamadım?oyunun zaten ilk 20 lvl ı singleplayer..lvl 20 den sonrada lf guild,quest yapmak için arkadaş arıyorum ya da general chatten soru sormak ,konuşmak zor birşey değil.. quest ler yetersiz kalabiliyor ama yapılması kolay x item ı nerde diye 1 saat aramıyorsun bir bölgeye girdiğinde 10 quest varsa bunların hepsini alıp/yaparak baya xp kasabiliyorsun..bunları arkadaşlarınla ya da yeni tanıştığın biriyle yapamazsın diye bir sınırlama yok instancelar güzel lfg x instance dediğinde hemen bir invite geliyor (pom um :) )wow da ki düşük lvl instancelardan çok daha zevk aldım dün girdiğim grup çok güzeldi birbirimizi friend list e ekledik vs vs..wow oynadığım zamandan daha çok kişiyle konuşuyorum.aoc da lvl kasaması bana göre wow dan çok daha iyi.. grind fazla diyenlerde oluyor buna da katılmıyorum oyunda yüksek lvl lı moblar varsa ve iyi item düşürme olasılıkları varsa grind xp kasmak için daha iyidir 1 saat 40-50 k xp için koşuşturucağıma aynı yerde grind yapmayı tercih ederim.. pvp ise bence güzel melee class ların vurmadığı zamanlarda oluyor pom u 3-5 saniyede indirenlerde oluyor kd yapana kadar öldüğüm zamanlarda oluyor her vuruş isabet etse pom gibi class ların ayakta kalma şansı olmazdı..oyunda denge yok zamanında wow da shamanların shock+wf ile bütün classları 5-6 sn içinde indiğini gördüğüm için bunları dert etmiyorum..bunun gibi çok örnek var.. oyunun daha 1. ayı bir mmorpg e başladığımda bu oyun şimdi böyleyse 5 ay sonra nasıl olur? diye düşünerek başlıyorum aynı şeyi yapmasaydım wow u 2005 yazında bırakırdım..5 ay sonra aoc un çok güzel yerlerde olacağını düşünüyorum olmazsada bırakırım sonuçta para veriyorum oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Rikkie said: Aral yeni parti geldi demiş, gidiyim alıyım diyodum oyunu, şimdi burayı görüp 9 sayfayı da okudum, iyi ki bakmışım, funcoma 75 ytl bağış yapmaktan son anda kurtuldum... Kimse alınmasın ama wotlk+warhammer çıkana kadar insanı oyalamaktan öteye gidemicek bir proje olmuş aoc. Tam bu ara 3141312 tane bugla hiç hazır olmadan çıkması, oyunun yapımcısının bile bizim rakibimiz wow ya da warhammer değil demesi-aoccu arkadaşların ilk sayfada söylediğine göre.. herşey bunu gösteriyor. suna bayagi guldum ya bari bir alip oynasaydin be ondan sonra yorum yapsaydin :) Burdaki butun fikirleri surda yazilan 9 sayfaya goremi olustu cok kolay manipule edilebilir gordum seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Gangren said: Forme said: zaten snein bu yaptiğin yorum benim söylediğimde ne kadar haklı olduğumu gösteriyor, biz zevkli bir frp oyunu oynama derdindeyiz sen 200.000 dolar ödüllü yarışmalardan bahsediyorsun. sadece guild şehri kurmak, guildler arası savaşların olması, her class in ciddi bir tecrübe ve yetenek gerektirmesi [1] ( wow daki gibi 2-3 tuşa spam edip adam kesememe gibi)[2], mekanların inanılmaz büyüklüğü ve güzelliği ,[3] bunlar bile aoc oynamak için yeterli neden. oyunda yapıcak o kadar fazla iş varki eğer sağlam bir guild oyuncusu isen, asla sıkılmazsın. wow gibi sürekli upgrade edilmiş yeni itemlar vererek item müptelasi yaptiğin çocuklarla devam edicek bir oyun değil.[4] çıktığı gündne beri wow oynadım aoc çıkınca birkaip aoc ye geçtim çünkü zaten bekliyordum, ve asla wow a geri dönmem, aoc den sonra çocuk oyunu gibi geliyor.[5] wow oynayanlar kendinize şu soruyu sorun son 1 senedir sürekli ne muhabbeti dönüyor wow da ve ne için uğraşıyorsunuz?[6] 1. yeni pvp itemlaır ne zaman gleicek ve nasıl alabiliriz, arena team satın alsakmı yaa birileri bize arena boost yaparmı, o itemları mutlaka almamız lazım. ve bu item muhabbeti 3-4 ayda bir düzenli olarak tekrarlar. 2. falancalar şu boss u kesmiş admaın elindeki itema bak bende almalıyım onu, mutlaka kesmeliyiz vs vs derken o boss kesilir itemlar alınır setler yapilir oyun da amaç kalmaz oldugunda bir bakarsın yeni bir patch yeni bir dungeon yeni göz kamaştıran itemlar. ve tekrar item için boss kesme çabaları.[7] 3. şimdi yeni bir expension çıkıcak 10 lvl daha yüksek olucaz çok acayip classlar itemlar varmış vs vs. 3 senedir oynayıp kastıgım herşeyde çöp olucakmış. en yakın arkadaşımla item için kavga ettim ama şimdi çöp kadar değeri yok. olsun yeni itemlar için gece gündüz çalışırım.[8] bunların üstüne hala wow u seven savunan bir adam zaten aoc gibi bir oyuna hiç gelmesin sevemez. hatta mumkunse o single player oyun alıp frp, şifreler yazip god modda oynasin oyunları yada full epic itemları cheat kod girerek anında alsın oynasın.[9] aoc şu hali ile hala bitmemiş sorunlu bir oyun, en az 3 ay herşeyin yoluna gireceğinide sanmıyorum, haftada 2 patch çıkıyor sürekli birşeyler yapiliyor. ama bu haliyle bile aoc yi birkip asla wow a dönmem :) Evet, usta bir WoW oyuncusunun incelemeleri.. 1. Şu yetenekleri bir söylesene bana. Neymiş o yetenek dediğin. Yani ne yapıyorsun sen AoC oynarken? 2. Buna yorum yapmicam, 3 tuşla adam öldürülüyor mantığı giden bir kişi ile, bu konuyu tartışmak gereksiz. [Bir örnek versene, 3 tuşla herhangi bir sınıf için nasıl adam öldürülür? Aa bu arada adam AFK olmayacak] 3. AoC landmassi kaç? WoW landmassi kaç? Roffèl, sen galiba WoW'u Shattrah'tan ibaret sayıyosun? 4. AoC'de farklı olan nedir? Çıplak mı savaşacaksınız? Item olmayacak mı elinizde? Onları daha iyileri ile değiştirmeyecek misin? Level 50 iken hala Level 5'te aldığın Destiny quest silahını mı kullanıyorsun? Yoksa şu süper yetenek ve tecrübe gerektirdiğini söylediğin şey, itemsiz adam öldürmek mi? 5. Aa tabi AoC'deki, kan - vahşet - çıplak kadın görme sonrası WoW çocuk oyunu gibi geliyor, haklısın.. 6. AoC çıktıktan 3 sene sonra, en son ek paket ve güncelleştirmenin 2 - 3 ay sonrasında, yeni expansion (eğer çıkarabilirlerse) gelmesine takribi 5 ay kala, sen ne yapacaksın? Kale mi kuracaksın? Dikkat et kumdan olmasın. 7. Merak ediyorum sen (siz) ne yapacaksınız? Her raid bossu (o seviyeye gelebileceğini umut ediyorum - sonuçta bilmemkaç sene WoW oynamışsın) bir kere kesip bırakacakmısınız? Yoksa yoksa, AoC'de süper bir yenilik olacak ve her guild bir bossu kestiğinde, bütün oyuncular baştan aşağı itemle mi donanacak? he he he 8. Yine umutla AoC'ye ek paket geldiğini varsayalım, sen ne yapacaksın? Max level 90 - 100 olduğunda, yeni itemleri kullanmayacak mısın? Aa tabi, üstün yetenek ve tecrübe sahibi olarak L80 itemiyle, bir kere öldüreceğin raidbossa veya siege game'e katılırsın. Sonuçta AoC'de item farmlama olmayacak. 9. Sen öyle yaptın anladığım kadarıyla? Zaten AoC'nin şu anda en şaşalı bölgesi olan Tortage'da süper bir interaktiflik var, sürekli başka insanlar ile grup yapıosun, questler tek kişi yapılmıyor - lol - hatta o kadar ileri götürmüş ki olayı AoC, Destiny quest diye birşey yaratmış, bir MMO olarak aldığın oyunun bir kısmını single player olarak oynuyorsun. rofl Geçiniz efendim, geçiniz.. 1-abartisiz bi sekilde yaklasicak olursak ; eet pvp wow a kiyasla daha bi dikkat,kisisel beceri ve hiz istiyor.wow bunlari istemiyor demiyorum aoc da dozlari fazla diyorum.eet wowu release den itibaren oynadim ve 2v2 2k rating gordum.yanisira 4 farkli class ile end game oynadim.kaale alirmisin soylediklerimi bilmiorum bu bilgiler dogrultusunda. kabaca wow pvp = item>class>skill iken aoc da deneyimledigim kadari ile (lvl 75 hox , bi cok mini game ve grup pvpsi sonrasi yorumluyorum) skill>class>item. 2-kullanilan "ability/skill per class" sayisi hatri sayilir sekilde wow dan fazla ve degisiklik gosteriyor. 3-landmass i bilmiyorumda zoning nedeni ile eet wow a kiyasla cok daha ufak bi dunya izlenimi verior.yani sira zaten blizzardla world design konusunda kapisabilecek bi firma/oyun gormedim henuz.aoc bunu grafikleri ve sfx leri ile kotariyor tatmin edici bir sekilde. 4-1. maddedeki pvp denklemi yanisira itemization sart bi oyunda.su hali ile pek zayif bu konuda aoc. soyledikleri ve umdugum uzere hallediorlar bunuda.patlamaz umarim. 5-yine abartilardan uzak , gerek ciktiklari tarih gerekse kullandiklari motor itibari ile malasef aoc fena basior wow un cartoonized grafiklerine. ama oncedende belirttigim gibi blizzard fazla uber oldugu icin tasarim konusunda cok iyi is cikartiorlar.ha yinede bu onlari aoc un mevcut grafikleri ile asik atabilecek duruma getirmior. 6-her oyun kendini tekrar etmeye mahkum malasef.3 sene sonra yeni mmo arayisi icinde olucaz. 7-wow da ne yaptiysak aoc dada onu yapicaz bayana kadar.kendini tekrar ilkesi dahilinde buda. 8-madde 6 ve 7. 9-seninde muhtemelen bildigin uzere tortage oyunun single player olarak tasarlanmis ilk 20 lvl ini barindiriyordu.sonradan gelen tepkiler dogrultusunda bu degisti ve su ankini halini aldi.tortage ile alip veremediginiz nedir bilmiorum ama simdiye dek gordugum en iyi ve dahice hazirlanmis game tutorial bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 "oyunu pve oyunu diye lanse ettiler" fikrine nerden kapıldınız acaba? Ben 3 yıldır başka bir oyun mu takip ediyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 konu tamamen sevenler ve sevmeyenler arasında ki bi savaşa dönüşmüş lol. sadece ilk sayfayı okumuştum. açıkçası benim düşüncem ister wow sevin ister aoc ister başka bi mmo, eğer belli bir süre mmo oynamışsanız(ki benim 10 seneyi geçti) sizde belli bir değerlendirme standardı zaten oluşmuştur. ki inanıyorum bu forumlarda ki insanların çoğu böyle bi yetiye sahiptir. O yüzden "yok bu oyundan daha ii, yok bundan daha kötü" demenin bence tartışma çıkarmaktan başka bi yararı olmıcak ki görüyosunuz son 10 sayfayı. bunu baz alarak diyebilirim ki oyunun geleceği var ama daha hazır değil bence. yani benim para ödemem için yeterli değil. wow da ki guildim Hi Goat(bilen bilir, 10 15 tane feci hardcore player grubu) ile başladım ve adamlar bana 20 lvl falan fark attılar ilk haftalarda. ama daha sonra hepsi oyunu bıraktı ki temel sebep content eksikliği ve sayısız ufak tefek buglardı. zaten ben de daha sonra hesabımı iptal ettirdim. ama gerçekten anlamadığım şu; yeni çıkan bir oyunu savunurken "abi yeni patchlerle düzelticekler bilmemkaç ay içinde. xxxx oyunu çıktığında da çok kötüydü, bin tane patchle düzelttiler" demek çok saçma bence. arkadaşlar siz bu oyuna para verdiniz ve her ayda vericeksiniz. paranın miktarı az veya çok konu o değil . konu sizin bir tüketici olmanız ve verdiğiniz para karşılığında ciddi bir ürün beklemeniz. ben yıllarca üzerinde çalışılmış bir oyunun daha az problemli çıkmasını ve login sayfasında "content eklicez ve oyunu çok güzel yapıcaz dayanın" mesajları görmemeyi beklerim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 aoc da guzel oyun, aldim oynuyorum, oynatiyor adami, ama wowu ilk oynamaya basladigimdaki kadar sarmadi aoc beni, bakalim ilerde daha fazla saracak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Fyrwenn said: ben yıllarca üzerinde çalışılmış bir oyunun daha az problemli çıkmasını ve login sayfasında "content eklicez ve oyunu çok güzel yapıcaz dayanın" mesajları görmemeyi beklerim açıkçası. ole bir oyun(mmo) yok,hicbir zaman olmadi.mevcut piyasa nedeni ile olusmus bi yanilgi , beklenti sadece o.ha keske dedigin gibi olsaydi ayri konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Beni wow'a ilk başladığımdan cok daha fazla sardı aoc ve bunun hariçinde oynadıgım her charımla mükemmel keyif aliyorum. Biraz oyuncunun kendi tarzıylada alakalı bir durum ama kesinlikle başlamayı düşünen herkese öneririm minor buglara gelince cok hızlı fixlenmeye devam ediyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 cakeonroof said: Fyrwenn said: ben yıllarca üzerinde çalışılmış bir oyunun daha az problemli çıkmasını ve login sayfasında "content eklicez ve oyunu çok güzel yapıcaz dayanın" mesajları görmemeyi beklerim açıkçası. ole bir oyun(mmo) yok,hicbir zaman olmadi.mevcut piyasa nedeni ile olusmus bi yanilgi , beklenti sadece o.ha keske dedigin gibi olsaydi ayri konu. ben öyle bi oyun var demiyorum ve biliyorum ki zaten hiç bi zaman olmaz. ama genede bu kadar problemli olmasını beklemem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 AoC'nin başına gelen en kötü şey, Funcom tarafından yapılması zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 neyse ben sanırım yaş ortalaması baya düşük bir tartışmaya girmişim farkında olmadan size wow da iyi eğlenceler :) aoc de fury serverinda invadoria dayız, bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Sam said: Cuce said: ben pvpyi cok sevdim, aksine combat sisteminin pve'ye değil pvp ye yönelik olduğunu düşünüyorum. "melee sınıflar dmg'lerinin yarısına havaya sallayacaklar" diye düşünerek tasarlamışlar yani? biraz izah etseydin keşke. (:P) öyle tabi yok öle vur 2 darbe al aşşa adamı:) urasıcaksın, bosa gidecek vuruslar, ter cıkcak bi taraflardan kesmek icin bi adamı. cok gerçekci degil mi? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar