EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Nefr said: guzelmis cidden ben boyle orman havasi yaptim bir tane, bonefireli hafif yagmurlu cricketli falan, hafif de bir flut koydum sahane oldu dusunce supermis, ama ses kalitesi daha iyi olabilirmis haliyle hehe aynısını yaptım bunun gök gürültüsüde ekledim şu bonefire sesine hasta oldum yalnız ya direk uykumu getiriyo böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arkadaşı uyuttum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 abi off üç saattir caz dinliyorum bunu açtım elim ayağım boşaldı subliminal mesaj mı vardır nedir bu süper bişey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yan devrilip uyuyacam şimdi, çok feci yavşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 natura sound therapy diye bir yazılım var oda pek şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kombo çok iyi oluo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 İyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 2x thunder açıp headsetle birini sol birini sağ kulaklığa verirseniz ( pan ) çok daha manyak bi ambians oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 10 dk dinledim kod yazarken rahatlarim diye GAAAAY diyip tekrar Deltron 3030 ye dondum. Beat lazim arkadas, beat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Şunu bir deneyin Vibes - Gulls - Ocean oha çok acayip oldu lan böyle buruk hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 http://www.sound101.org/ Tvde görmüştüm. Akustik uzmanı bir prof dünyanın en kötü seslerini araştırıyordu. Bu siteden dinleyebilisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Rüzgar sesisin eksikliğini bir tek ben mi hissediyorum :( Onun dışında tek kelimeyle mükemmel bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 TribalChillOut said: Rahatlamak istiyorsanız şuan nickim olan "Tribal ChillOut" müzik türlerini dinleyin. Meditation olmalı bu arada. Gerçekten öneririm =) hocam ben bu türü baya aradım bişi bulamadım bi kaç örnek verirmisin bu arada bu tarz şeyler dinlemeyi seven varsa direk doğanın seslerini kaydedip cd yapmış adamlar hehe "The Natural Sounds of the Wilderness 10 CDs collection" torrentten bulmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sounds of nature ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar