DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 adım bile hazır :D Theodoric , Human Warrior ...işte oynun en baba karakteri size...footman olacam kısacası :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 human paladin yada priest tarzı bısı healer yanı ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Riruix Fevaxium Night Elven rogue yada hunter[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dkkd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hunter mantir demeyin huntress o chimera ya da charmelyin falan diyolar komik bnlar bn elf leri secerdim keeper iyi hero onu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hunter diye bir class var inamıyorsan buraya bakabilirsin zaten kelime anlamı olarak da huntress dişi avcı demektir erkek karakterin mesleği dişi avcı olamaz :D[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ---Yok okudum ben onu resmi forumlarda öle bişi olmickmış aynı accdan farklı taraflardan açabiliomuşsun--- bu şu an kesin değil, betadan sonra belli olacak bir olay, yenilenmiş faqda da yazıyor zaten. ama bence serbest olacak, 8-10 karakter slotundan max 2 tanesini anca doldururuz yoksa hepsi aynı tarafta olursa insanların karakterlerinin oyuncu kaybı bile olur. bunu göze almaz blizz eminim.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar