narin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 "Geometrie Analitique" türkçesi Analitik Geometri dersinden dönem ödevi aldım ancak konu seçmedim , biri bana nerde , nası bilgi bulurum hangi konuyu seçersem rahat olur yardım ederse sevinirim , konular : -Koniler -Decarts ve Analitik Geometri -Konikler ve 3'lü dimansiyonlar -Küre -Doğru ve uzayda plan -Bilim dallarında Analitik Geometrinin uygulanış Ödev fransızca olcak ama sizden genede türkçede olsa yardımlarınızı bekliyorum..[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Bilim dallarinda analitik geometrinin kullanılışı sanki kolay bi konu gibi gözüktü. fazla işlem değil de araştırmayla rahat yapılır gibi..[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Descartes ve Analitik Geometri en kolayı gibi gözüktü bana.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Estel_Anorien, 24 Mart 2003 19:46 tarihinde demiş ki: Bilim dallarinda analitik geometrinin kullanılışı sanki kolay bi konu gibi gözüktü. fazla işlem değil de araştırmayla rahat yapılır gibi.. +1[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Evet haklısınız şimdi bu konu hakkında nerden bilgi bulurum ..[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blur Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 [i]* "hayırrr!! burdada mı buldun beni analitik geometri!! " şeklinde haykırır *[hline][b]Matt Rottinchain - Heretic Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki: herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Fikrimi değiştiriyorum. Descartes ve analitik geometri daha kolay olur. Google dan analitik geometri veya descartes şeklinde aratırsan bulursun.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 fiz biz daha oralara gelmedik :) Ben sadece internette recherce bilgimle konuşuyorum :)[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Estel_Anorien, 24 Mart 2003 19:46 tarihinde demiş ki: Bilim dallarinda analitik geometrinin kullanılışı sanki kolay bi konu gibi gözüktü. fazla işlem değil de araştırmayla rahat yapılır gibi..[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] abi dalgamı gçiyosunuz.acayip geniş bi konu. yaz yaz bitmez yani. benim dediğim ansiklopedik bilgi. bulduğun gibi copy paste le sonra onları bi güzel mix taam...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 http://matematikcecom.kolayweb.com/grafik3/turisgeo.htm http://matematikdosyasi.com/tarihce/avrupanalitik.htm http://www.cybermaths.8m.com/descartes.htm http://www.bilimtarihi.gen.tr/kimkimdir/descartes.html isine yarar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 o söz descartes'a değil platon'a aittir. platonun kurduğu şimdiki üniversitenin temelleri sayılan "Akademi" nin girişinde yazar. MHΔΔEI∑ AГEΩMETPHTO∑ EI∑ITΩ şeklindedir.tam çevirisi: "Geometri Bilmeyen Giremez" dir. Descartes gerçekten aşmış bir insandır.analitik geometriyi askerde bir gecede yazdığı iddia edilir. ayrıca felsefede tam bir rasyonalist olmasına rağmen sadece varlık felsefesinde "düşünüyorunm öyleyse varım" yada latincesiyle "cogito ergo sum" diyerek dualistliği savunmuştur. bu rönesansla birlikte yükselen emprisist akımlara en güzel cevap olmuştur. kısaca descartes insanüstü varlıklardan biridir. bknz. baltayı taşa vurmak.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 24 Mart 2003 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 tam ben yazıodum allahtan son bi refresh ettim de rezil olmadım eheh[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 yanlız latince yazdığım şeyler tam çıkmamış[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar