Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Söz eylemi hafifletir derler. Seni seviyorum diyen insanlar acaba düşündükleri kadar sevemediklerinden bunu dile getirerek bilinçsizce de olsa hafiflettiklerini mi hissederler ? Öyleyse iki gündür muhabbet çürüten şu kız aslında Atatürk'ü söylediği kadar sevmediğini düşünmüyor Humeyni'yi ise düşündüğü kadar sevemiyor . Polyanna sedat gibi hissettim .
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sevmek saçma bişiy zaten aslında boşver sevişsin millet
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 dusundugunde kısmen haklısın ama o konu ayrı bi boyut,o kız bi provakator dusunduklerı yerine kendisinden soylenmesi istenilen seyleri soyluyor
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hepinizi seviyorum. sorun yok. çıldırın çıldırın children
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ilginç yaklaşım +rep verdim sana
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nutella yerim said: dusundugunde kısmen haklısın ama o konu ayrı bi boyut,o kız bi provakator dusunduklerı yerine kendisinden soylenmesi istenilen seyleri soyluyor Çok doğru bir tespit edinmişsin. Madem bu kadar koyu dindar, o da bilir ki; dinciler arasında kadın kısmı konuşamaz, ağzına sıçarlar onun, konuştu diye. bknz İRAN
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 O yüzden İran'ı değilde İngiltere'yi istiyor zaten :D
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 la olm bi gidin yaa, deli'nin biri bir taş atmış, 40 akıllı çıkarcaz diye yırtınıyorsunuz. Soruşturma felan başlatmışlar bir de kız hakkında.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 suçluluk anında söylenen bi laf işte
Öne çıkan mesajlar