Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşırı barsak gazı ( Çok osurmak bir zeplini dolduracak kadar )

Mr.Coca

Öne çıkan mesajlar

ne bileyim ben öyle pek alakam olmadı bugüne kadar karıştırmışımdır ama şey olmuştu lise 1 de coğrafya dersinde makara yaparken muhabbetimizi sinir edici tavrı ile "say bakalım taş çeşitlerini" sorusu ile bölen coğrafya hocasına
böbrek taşı çakıl taşı musalla taşı diye cevap vermiştim çok gülmüştük komik geliyordu o zamanlar öyle şeyler

mesela sizin hocanız ders anlatmak için kullanmış mıdır bilmiyorum bir alet var böyle elektrikle çalışıyor güneş ve gezegenler var basıyosun düğmeye güneşin içindeki ampul yanıyo gezegenler dönmeye başlıyo falan bizim okula verdiğimiz tüm paralar müdüre gayrimenkul olduğu için

hoca aleti sınıfa getirip ( zaten çok s.kko nerden baksan 30 yıllık şey ) prize takınca ilk bi tur çalıştı hoca çalıştığından emin oldu

o 1. turun sonunda sonra bize dönerek evet şimdi ne oluyor arkadaşlar derken alet temassızlık yaptı ve güneş yanıp sönmeye gezegenler durmaya başladı o sırada en arkada oturan bi çocuk vardı simitçi bıyıklı babası mersedes satardı kıyamet kopuyo hocam demişti buna hala gülerim mesela . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...