Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Stresten midir nedir son günlerde ortalama 53 saniyede bir minimum 30 cm³ lük paketler halinde gaz çıkarıyorum çok sigara içmekten midir nedir sakız falan da çiğnemem kola içiyorum çok ondan mı neden osuyurorum ben zarıl zarıl bir fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Chiptech, M.D der ki; Safra kesen de tas var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o sancı yapmaz mı böbreklerde ya ? ben gayet rahatım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 safra kesesi taşı neden böbreklerde ağrı yapsın ki? böbrek taşı o yemişler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ne bileyim ben öyle pek alakam olmadı bugüne kadar karıştırmışımdır ama şey olmuştu lise 1 de coğrafya dersinde makara yaparken muhabbetimizi sinir edici tavrı ile "say bakalım taş çeşitlerini" sorusu ile bölen coğrafya hocasına böbrek taşı çakıl taşı musalla taşı diye cevap vermiştim çok gülmüştük komik geliyordu o zamanlar öyle şeyler mesela sizin hocanız ders anlatmak için kullanmış mıdır bilmiyorum bir alet var böyle elektrikle çalışıyor güneş ve gezegenler var basıyosun düğmeye güneşin içindeki ampul yanıyo gezegenler dönmeye başlıyo falan bizim okula verdiğimiz tüm paralar müdüre gayrimenkul olduğu için hoca aleti sınıfa getirip ( zaten çok s.kko nerden baksan 30 yıllık şey ) prize takınca ilk bi tur çalıştı hoca çalıştığından emin oldu o 1. turun sonunda sonra bize dönerek evet şimdi ne oluyor arkadaşlar derken alet temassızlık yaptı ve güneş yanıp sönmeye gezegenler durmaya başladı o sırada en arkada oturan bi çocuk vardı simitçi bıyıklı babası mersedes satardı kıyamet kopuyo hocam demişti buna hala gülerim mesela . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Başıma bir şey gelmeyecekse , osuruğuna çakmak tutup seni roket adam yapmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bende yapıyorum bunu çok çay içmekten oluyormuş hele sabahları yeminlen aprtman ucucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yemek yerken konuşmayın, çiğnerken de ağzınızı kapatın.. yemek yeken ağız açık olduğu zaman ağza giren hava yemekle birlikte bağırsaklara kadar gidiyor sonra da osuruk oluşuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 SESSİZ ÖLÜM "THE OSURUK" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Abi sen nasıl bir insansın yahu, çok merak ediyorum. Hem basurun var, sürekli osuruyorsun ve kıl fazlan var. abav kaçın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 konunun muhteşemliğine hayran kaldım konu başlığıda ayrı bi hayranlığı hak ediyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 WTB tikkycemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sechil said: konunun muhteşemliğine hayran kaldım konu başlığıda ayrı bi hayranlığı hak ediyor bence :) +164 üşütüyosundur yada kötü beslenme olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu aralar bende osuruyorum.10 dakkalık aralarla 1snlik sesli gaz çıkarma seanslarım oluyor.kokusu ise hiç iyi değil.havada osuruk mikrobu dolaşıyo olabilir. BU MU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ne sorunlu adammış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 final stresı olabılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 başlık 10 numara ahah(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 auzhuahuzhuah ya manyah dolu anasini satam ya koptum sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 AHauhauahu bende aynı durumdaım...öss stresidir heralde =p yannız paticikteki herkeze aynı durumdan muzdaripmiş onu farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar