Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Tebrikler Devrim, pek sevindim adına. Filmi en kısa zamanda izlemek istiyorum ayrıca, baya merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bi düşündüm de...dev senin hakikaten böyle bişeye ihtiyacın vardı.çok iyi oldu bu film sanırım. zaten montaj evresinde nasıl canla başla çalıştığınıza şahit olduğumda çok sevindim.doğru adamlarla beraberim.ilerde düşündüğümde bi lise arkadaşlığından daha güzel şeyler hatırlayacağım. tamam çok gey gibi oldu. ama hakkaten sevindim tekrar adına.pek mümkün olmayan ortamlarda gerçekten istediğin şeyi yapmaya çalışmak kutlanacak bişey. çok güzel hareket. ve umarım seney bizim sınıfta olursun güzel geyik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Tebrikler, sabırsızlıkla bekliyoruz filmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sonradan yazan herkese bir kez daha teşekkürler :) Yüzümde aptal bir gülümsemeye sebep oldunuz gerçekten, kapayamıyorum ağzımı :) proggorp said: -benden niye çanlı diye söz ettin abi.artık kimse bana çanlı demiyor. ayrıca vizyon bölümüne filmin topiğini açtım sen videoyu koyarsın diye.hala bekliyoruz.ayarlasana onu bi şekilde? Usta en kısa sürede koyucam filmi vizyon'a, bugün yeni döndüm şakran'dan da, yarın falan koyarım büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 filmi bilemiyorum da yazı sürükleyici olmuş, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yillardir koyacaktim koyamiyordum buyrun; http://www.facebook.com/video/video.php?v=186429639231&ref=mf# allah belani versin feysbuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hala da koyamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Harikaydı. Çocuk kağıdı buruşturup yüzünü tuttuğunda bir daldım ki kendime geldiğimde isimler vardı ekranda. Of lise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu arada galatasaray universitesinden de liseler arasi birinciligi aldik. ona da ayri mutlu oldum, izleyen ve yorumlayan herkese bir kez daha tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar