Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetin Sonu mu Geliyor?


axedice

Öne çıkan mesajlar

Geyik wow vidyolarıyla ve Virgin'in internet kısıtlamasına karşı yaptıkları kampanyayla tanıdığımız athene ve tayfası muhtemel internet sansürüne bi kere daha dikkat çekiyorlar.

said:
Bell Canada and TELUS (formerly owned by Verizon) employees officially confirm that by 2012 ISP's all over the globe will reduce Internet access to a TV-like subscription model, only offering access to a small standard amount of commercial sites and require extra fees for every other site you visit. These 'other' sites would then lose all their exposure and eventually shut down, resulting in what could be seen as the end of the Internet.

http://ipower.ning.com/netneutrality2

Bahsi geçen model ne kadar mümkündür, ispler bunu gerçekten kabul eder mi bilmiyorum ama tam bizim hükümete göre bi uygulama olmuş üstüne atlarlar bunun.
Linkteki youtube vidyosunu izleyemiyorsanız ktunnel adresi : http://ktunnel.com/index.php/1010110A/77e1e2e1774959b47ca559f33eb78b867698dae07b2ca4e19d1629e9be9ecf31b75a077ca596e1de1d8a010a7f1b3b410d72e9e68d3ca0d216620

Kampanya sloganı da güzel olmuş. İnternetinizin bu hale gelmesine izin vermeyin
http://ipower.ning.com/extensions/gfx/netneutrality.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında gayette yer.

intenet kullnıcalarının buyuk bı kısmı zaten maillarına bakmak yotube'a myspace'e belli başlı haber sitelerine ve işte ilgilendiği bi konu varsa ona özel 1-2 sitee girmekten fazlasını yapmıyor ki bu bile iyimser bi söylem coğu youtube+facebook+mail şeklinde takılıyo internette.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

komik,

hadi sen kendi ulekenin sinirlarini kisitladin, tum dunyada buna ayak uydurdu ama adamin teki cikti uydu ustunden internet servisi verip bu kuralra uymuyor cinde e sen aldin eline 3 un 1 ni iste atiyorum 1 milyar kullanicinin yuzde 50 sini bu uydu sirketi alir hayat devam eder o kisimda kendi arasinda lan yapar.

aha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

efendim tania bu olaya hakkaten baş koymuş ve gözünü karartmış :P
buyrun
kurallardan said:
Anal sex is negotiable, although Tania will cease the performance immediately if any form of 'surprise buttsex' occurs


daha önce de hatırlarsınız 40k blow job sözü vardı.eninde sonunda bu sözlerden birini yerine getirmek zorunda kalacak diye korkuyorum :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...