regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hala mı sıkılıyorsunuz buyrun; Otomobil isimleri ve anlamlari AMG Auslaender Mit Geld (Zengin yabancilar) AUDI Accelerates Under Demonic Influence (Seytanin etkisiyle hizlaniyor) BMW Bought My Wife (Karimi satin aldim) BUICK Big Ugly Indestructible Car Killer (Büyük cirkin yikilmaz otomobilkatili) CHEVROLET Cheap Hardly Efficient Virtually Runs On Luck EveryTime (Ucuz verimsiz her seferinde sansi neredeyse yaver gidiyor) DODGE Darn Old Dirty Gas Eater (Her yere benzin akitir, yagdöker) FIAT Fix It All the Time (Daima tamir et) FORD Fault Of Research & Development (Arastirma ve gelistirme hatasi) GM General Maintenance (Genel bakim) GMC Got a Mechanic Corning? (Mekanik bir olay mi var?) HONDA Had One Never Did Again (Bir tane aldim bir daha asla) HYUNDA I Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive (Hicbirseyin sürülebilir ve ucuz olmadigini anladigini umarim) MAZDA Most Always Zipping Dangerously Along (Cogunlukla hizli ve tehlikeligider) OLDSMOBILE Old Ladies Driving Slowly Make Others Behind Infuriatingly Late Everyday (Yavas süren yasli bayanlar her gün arkadan gelenleri cildirtircasina gec birakir) SAAB Swedish Automobiles Always Breakdown (Isvec otomobilleri daima bozulur) TOYOTA Too Often Yankees Overprice This Auto (Yankeeler bu otomobilindegerini sik sik abartirlar) VOLVO Very Odd Looking Vehicular Object (Cok garip görünümlü otomobilimsiobje) VW Virtually Worthless (Neredeyse degersiz) TERKEDILDIM, DEPRESYONDAYIMMM Bu kadar yakınmışız ayrılığa Düşündüğüm bu değildi... Hayal ettiklerim, beklediklerim başkaydı ondan. Bu kadar yıpratıcı olamazdı ayrılık... Oysa muhteşemdi birlikte yaşadıklarımız, Paylaşılan sohbetlerin bir anlamı vardı, Kulağıma fısıldadıgı melodilerin, aramızdaki çekimin, Dünya boşaldı birden, Onsuz sessizleşti birden yaşam, Onun sesi artık yok kulagımda, Her şey onunla gitti galiba... Evet! Ben istemedim ayrılığı, Yabancı ellere yonelen oydu, Icınde sakladıgı bir suru anıyla giden oydu, Kahretsin! Ona neden dikkat etmedim bilmiyorum Cok şeyler vardı aramızda, Kimsenin bilmemesiı gereken, Ama daima varolan. Onunlayken sanki Dunya avucumun icinde gibiydi, Oysa beraber basardıgımız cok seyler vardı, Nasıl üzüldü yüreğim gittiginde, Nasıl bir sohbete hasret kaldı yüreğim, Nasıl zor oldu yoklugunu hıssetmek, Bilirmisin Arkadasım , Onu cok ozleyecegim, Bana verdigi dost sesine hasret kaldım, Artık onu benden caldıklarına ınanıyorum, Ve onu ,,,,,,,,,,,,, Calınan CEP TELEFONUMU cok ozluyorum..... Fil Avı MATEMATİKÇİLER Matematikçiler fil avlamak için Afrikaya giderler; fil olmayan herşeyi dışarı atıp geri ne kalırsa, onu avlarlar. DENEYİMLİ MATEMATİKÇİLER Bir önceki adımdaki işlemi yapmadan önce, en az bir filin bulunduğunu ispat ederler. MATEMATİK PROFESÖRLERİ En az bir filin bulunduğunu ispat ederler; ve onun bulunup yakalanma işini yüksek lisans öğrencilerine ödev olarak verirler. BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ 1. Afrika'ya git. 2. Ümit Burnundan başla 3. Düzenli bir şekilde tüm kıtayı doğudan batıya tarayarak kuzeye doğru ilerle. 4. Her tarama adımında; 4a. Görülen tüm hayvanları yakala 4b. Her yakalanan hayvanı bilinen bir fille karşılaştır. 4c. Bulunca dur. DENEYİMLİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ Yukarıdaki algoritmanın durmasını garantilemek için Kahire civarına önceden bir fil yerleştirirler. ASSEMBLY DİLİ PROGRAMCILARI Bu algoritmayı, ellerinin ve dizlerinin üzerinde emekleyerek izlemeyi tercih ederler. DONANIM MÜHENDİSLERİ Afrika'ya gidip, rengi gri olan hayvanları rastgele yakalamaya başlarlar. Ağırlığı, daha önceden bilinen bir filinkinden yüzde on beş fazla veya az bir hayvana rastlayında dururlar. EKONOMİSTLER Bu meslek grubundakiler fil avlamazlar; ancak yeterli ücret ödendiği takdirde, fillerin kendi kendilerini avlayacağını düşünürler. İSTATİSTİKÇİLER Peşpeşe N kez rastladıkları hayvana "FİL" adınıverip, onu avlarlar. MÜŞAVİRLER Fil avlamazlar. Aslında hiç bir şey avlamazlar; Ama, fil avlamak isteyen insanlara saat ücreti karşılığında tavsiyede bulunurlar. YÖNEYLEM ARAŞTIRMACILAR Avcının şapkasının büyüklüğü ile kullanılan mermilerin renginin fil avlama stratejileri üzerindeki etkisini araştırırlar. Tek istedikleri, birilerinin kendilerine "fil" adı verilen nesneyi tanımlamasıdır. POLİTİKACILAR Fİl avlamazlar; sadece sizin avladığınız fili kendi seçmenleriyle paylaşırlar. AVUKATLAR Fil avlamazlar. Sadece fil sürüsünü izleyerek, sürünün ardında bıraktığı gübrenin mülkiyetinin kime ait olduğunu tartışırlar. ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER Geniş kapsamlı "fil avlama" stratejileri oluştururlar; ancak bu çalışmaları sırasında fillerin; tarla farelerine benzeyen, sadece sesleri biraz daha kalın olan yaratıklar olduğunu kabul ederler. KALİTE KONTROL DENETÇİLERİ Fillerle ilgilenmeyip, avcıların jipe eşyalarını yüklerken yaptıkları hatalarla uğraşı
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hacattepe bilgisayar geyikleri çok hoşmuş :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hmm yalnız bunlar hikaye değill topic ismi uymamış neyse yazmış bulunduk bir kere[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 BMW brings me women diilmiydi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
hassand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bilgisayar tikandi cumlesine pompala seklinde cevap veren sahsiyeti takdir ediorum. bi de bmw nin aciklamasinda karimi satin aldim yerine karimi satin aldi olucak[signature][hline]My Command is Your Wish [Bu mesaj hassand tarafından 13 February 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Valla hacettepedeki olaylara inanmadım[signature][hline]-End of Transmission-
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 araba yazılarının türkçe çevirilerinin hepsi yanlış neredeyse[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hacettepe walla yalan ya[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hacettepedeki olaylar gerçektir bahsi geçen erol hoca denilen adam çok geyik bir adammış hatta onlardan bir tanesinin kahramaını ablam ama hangisi sölemem :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Mix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bazilari cok bayik ama bazilarida guzelmis amma cogaldi bu tip topicler:)[signature][hline]
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kemikil çok sıkıldım falan diye topic açınca 2 tane topic patlatıverdim eheh[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Sage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Valla güzel derleme olmuş :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
armra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hacettepedeki görevli gerçekse kötü ,ukalaymış . başka bi adı yok bunun. İneternete erişebiliyormuyuz demesinde ne desin yani. lambayı yak diyince, altına odun koyup yakan mı var yada lambayı aç diyince, içini açmaya çalışan mı var böyle biri bana sartlarsa harcarım hiç çekinmem :P[signature][hline]Show No Mercy
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: regulus, 13 February 2004 20:52 tarihinde demiş ki: hacettepedeki olaylar gerçektir bahsi geçen erol hoca denilen adam çok geyik bir adammış hatta onlardan bir tanesinin kahramaını ablam ama hangisi sölemem :) Bayan öğrenci bilgisayar kartını verip kimliğini almak ister. Fakat görevli yanlışlıkla başka bir bayan öğrencinin kimliğini verir. Öğrenci: - Ama bu benim kimliğim değil ki!! - Olsun ama bu da sana yakıştı bence Öğrenci kimliğe şöyle bir bakar ve: - Ama ben daha güzelim... eminim budur=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Peka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 "Merhaba!!! John'un telesekreteri bozuldu.. ben buzdolabıyım.." bu iiymiş[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum.
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 oleeey... eğlendim. Eline sağlık[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: regulus, 13 February 2004 20:00 tarihinde demiş ki: SAAB Swedish Automobiles Always Breakdown (Isvec otomobilleri daima bozulur) ben onu bunu bilmem de buna sadece YUH diyorum. saab kadar sağlam araba az bulunur...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 aman be sabom ona bkarsan ford da br geliştirme hatası değildir :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Öne çıkan mesajlar