Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 imdb linki Bir arkadaşın arşivini karıştırırken elime geçti. Laurance Fishburne var, iyi olabilir diye izledim. Ama hayal kırıklığı resmen, çok kötüydü bence. Gerek oyunculuk açısından, gerekse senaryo açısından vasat bir filmdi. Hiç tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Laurance Fishburne'ün oynadığı filmler listesinin uzun, oynadığı iyi filmler listesinin ise kısa olduğunu söyleyebiliriz. Şahsen sima olarak seviyorum, Matrix, Event Horizon'daki gibi rollere cuk oturduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Gayet güzel bir filmdi bence.. Hareketli bir film beklediğin için hayal kırıklığına uğramış olabilirsin çünkü film dialoglar üzerine kurulu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 izlenecekler listesine atalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar