bravecik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Yeni çıkmış desperados un yapımcılarından çok güzele benzio alıp oynayan war mı???? Siteden bakabilirsiniz incelemesi war http://www.hitoyun.com/incelemeler/incelemeler.asp?oyun=chic1930[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 War ben oynadım ama pek sevdiğimi söleyemem oyunu çok garip birt şekilde daha ilk bölümden hoşuma gitmedi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Heheheheh bi sürü de para vermişindir szass sen o oyuna :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya ben de aldım ama daha ilk bolumde takıldım hem polis hem mafia :) eger polis olarak oynayan ve ilk bolumu gecen varsa p.m 'den ula$ırsa bana cok sewinrim kafayı yicem cunku ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bana commandos 3 u hatırlattı nedense ... 1 cd canım pahalı bısı degıl :) ... bende ılk mafya gorevıyle basladım ... 10 dakka sonra oyundan cıktım ... sımdı desktop takı shortcutla bakısıyoz ... pek gırıp oynayasım gelmıyo ... ^ denıldıgı gıbı garıp bır sekılde ınsanın oynayası gelmıyo ... bıraz ruhsuz bı oyun mu ne ?[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ya ewet bende ilk bölümleri 5er dakka oynadım direk soğudum oyundan , atmosfer 0 Walla abso tek cd ama olsun genede verdim para sonucta :=) birde o kadar yol yürüdüm ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ayrıcana bu oyunu benden önce almış ve kötü olduğunu görür görmez buraya yazmayanları kınıyorum :=) yani iyi oyunların yanında kötüleride yazalımda , boşuna gidip oyun almayalım dimi ama :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bence cok da kotu diil cok kafa patlatmak lazım benim yho$uma gitti ilk bolumu de gctm poliskene $imdi iki yer acıldı onnarı yapmaya calı$ıyorum ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 valla ben 3 oyun beraber aldım :P 1930 direk baydı ilk bölümden o nedenle simpsons hit and run ve freestyle soccer oynamaktayım ama oyun hoş ki ben desperados comandos robin hood gibi oyunların hayranı olarak bu oyunuda sevdim ama vakit istiyor[signature][hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 desperados eğlenceliydi , bayağı kastırdığıda oluyordu ama 18 19. bölümden sonra sabrım taşınca dan dun girmiştim heriflere saklanmadan. O ilginçti tabi, belki fare klavye koordinasyonuna adaptasyonda iyileştiğimdendir. Desperadosta unutamadığım bölüm: Magnificient Six, hani trenden iniyoruz o anda adamlarımız savunmasız direk düello yapıyoruz yani. Uğraştırmıştı ama dehşet zevk almıştım. Son bölümde ki o yıldız altar şeklinde ki oda ve bulmacada iyiydi.. Robin Hood, kılıç eklentisi iyiydi.. Bunuda deneyeceim sevdiğim içn bu türü, hadi hayırlısı...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 mexith (adını tam bilmiorum yannıssa sory) eger robin hood'u sewdiysen bunu da seweceksin, aynı $ekilde desperados da bunun gibi ama cokkk kafa yormak gerek ... Daha ilk bolumden yamulcaksın yeminle derim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Yollara çıktığım zaman alacağım oyunu, yolgezer modunda sarıp sarmalanacağım, tipi gidiyor bu aralar :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bu arada oyunda sinematikler nasıl? İyi introlar var mı?[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Demosunu oynadım. Mafia bölümüyle başlayıp, bayıp 10dk olmadan çıktım oyundan Sonra bir şans daha vermeyi düşünüp Police campaigne i deneyeyim dedim ve çok eğlendiğimi söyleyebilirim. Daha bi adventure havası vardı ve cidden hoşuma gitti Police campaigne. Ya da onun ilk bölümü diyim. :p[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 iyi mi konuyu ben açtım daha ben almadım oynu aradım da bulamadım yarın bi tekrar çıkıp bakcam olmazsa taa maltepe ye kadar yurumek lazım şimdi pehh[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar