Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chicago 1930

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben de aldım ama daha ilk bolumde takıldım hem polis hem mafia :) eger polis olarak oynayan ve ilk bolumu gecen varsa p.m 'den ula$ırsa bana cok sewinrim kafayı yicem cunku ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
bana commandos 3 u hatırlattı nedense ...
1 cd canım pahalı bısı degıl :) ...
bende ılk mafya gorevıyle basladım ...
10 dakka sonra oyundan cıktım ...
sımdı desktop takı shortcutla bakısıyoz ...
pek gırıp oynayasım gelmıyo ...
^ denıldıgı gıbı garıp bır sekılde ınsanın oynayası gelmıyo ...
bıraz ruhsuz bı oyun mu ne ?[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ...
Ateş bilmez nasıl yaktıgını ...
Aranel Lúinwë ...
Mesaj tarihi:
Ayrıcana bu oyunu benden önce almış ve kötü olduğunu görür görmez buraya yazmayanları kınıyorum :=)
yani iyi oyunların yanında kötüleride yazalımda , boşuna gidip oyun almayalım dimi ama :=)
Mesaj tarihi:
bence cok da kotu diil cok kafa patlatmak lazım benim yho$uma gitti ilk bolumu de gctm poliskene $imdi iki yer acıldı onnarı yapmaya calı$ıyorum ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
valla ben 3 oyun beraber aldım :P 1930 direk baydı ilk bölümden o nedenle simpsons hit and run ve freestyle soccer oynamaktayım ama oyun hoş ki ben desperados comandos robin hood gibi oyunların hayranı olarak bu oyunuda sevdim ama vakit istiyor[signature][hline]Çölde su arasam ütü bulurum
Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü)
Mesaj tarihi:
desperados eğlenceliydi , bayağı kastırdığıda oluyordu ama 18 19. bölümden sonra sabrım taşınca dan dun girmiştim heriflere saklanmadan. O ilginçti tabi, belki fare klavye koordinasyonuna adaptasyonda iyileştiğimdendir.

Desperadosta unutamadığım bölüm: Magnificient Six, hani trenden iniyoruz o anda adamlarımız savunmasız direk düello yapıyoruz yani. Uğraştırmıştı ama dehşet zevk almıştım.
Son bölümde ki o yıldız altar şeklinde ki oda ve bulmacada iyiydi..

Robin Hood, kılıç eklentisi iyiydi..

Bunuda deneyeceim sevdiğim içn bu türü, hadi hayırlısı...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
mexith (adını tam bilmiorum yannıssa sory) eger robin hood'u sewdiysen bunu da seweceksin, aynı $ekilde desperados da bunun gibi ama cokkk kafa yormak gerek ... Daha ilk bolumden yamulcaksın yeminle derim yani :)
Mesaj tarihi:
Demosunu oynadım.

Mafia bölümüyle başlayıp, bayıp 10dk olmadan çıktım oyundan

Sonra bir şans daha vermeyi düşünüp Police campaigne i deneyeyim dedim ve çok eğlendiğimi söyleyebilirim.

Daha bi adventure havası vardı ve cidden hoşuma gitti Police campaigne. Ya da onun ilk bölümü diyim. :p[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
iyi mi konuyu ben açtım daha ben almadım oynu aradım da bulamadım yarın bi tekrar çıkıp bakcam olmazsa taa maltepe ye kadar yurumek lazım şimdi pehh[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
  • Yeni Oluştur...