KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Level 80'e geldiğimde ne olacağını merak ediyorum. Daha önce mmorpg tecrübesi yaşamadığımdan sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 walla kalamrcıım ben EQ2 oynarken hiçbişe yapmıoduk yeni paketi beklioduk inş bunda guild wars olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Aratornum saol cevap için seni göremiyorum rastlaşamadık bi. Napıyosun ne ediyosun. Avlanalım bi ara . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Avlanırızda sen gene uçmuşun abi ben daha 45'im sen en son gördüümde 49'dun yavaş online gördüümde haber atarım bi field of death yaparız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 PvE ve PvP diye iki temel ayrım olacak. PvE'de 25 kişilik takım oluşturarak (loncanla beraber) bilgisayar kontrolündeki yaratıklara karşı savaşacaksın. PvP ise AoC'nın asıl önem verdiği kısım gibi görünüyor. Loncalar kendi şehirlerini kurabilecek ve bir süre sonra loncalar arası savaşlar, kuşatmalar olabilecek. Çok detaylı bunlar fakat benim de tam bilgim yok, yakında duyarız birşeyler. Şu an için 80 olmak için kasmana gerek yok. Hem grinding sıkıcı hem de oyun daha yeni, tadını çıkara çıkara, geze geze oynakam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 peki PvE de loncalar kendi şehirini kurabilecekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 tabiki pve serverindada aynilari yapiliyor pekasiz yanlis bilgi vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yanlış değil eksik bilgi diyelim ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Aratorn said: peki PvE de loncalar kendi şehirini kurabilecekmi? pve de AI sana düşman şehir kurucaktı, onun tek dezavantajı siege weaponları olmamasıydı.. yeri gelicek saldıracaktı, yeri gelicek savunacaktı.. n'oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar