Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Meksikalı bir gençle yapılan konuşmanın loglarından alıntıdır. Bleda: You are such a n00b Kappa Kappa(meksikalı eleman): I am a boob? :X Bleda: LoL Kappa: Everytime I read "n00b", I read "boob" Bleda: You need to get laid ASAP (Türkçesi, hani çöpte takılan cahillere ayip olmasın asdasd), Bleda: Sen tam bir noob/eziksin Kappa Kappa: Ben bir mememiyim= :X Bleda: Lol Kappa: Ne zaman "n00b" kelimesini okusam onu "meme" olarak okuyorum) Bleda: En yakın zamanda birileriyle düzüşmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Kappa: Everytime I read "n00b", I read "boob" ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 n00b kelimesini her gördügümde b00b(meme) olarak okuyorum demeye calısıor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 anlatınca komik olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 neden noob olan elamanın hangisi olduğunu belirtmek için parantez içinde açıklama yapma ihtiyacı hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 garbage'da sıçmak serbestmiş. kural çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 gülmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 uuu türkçesini yazdığın iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 oha ayarlar havada uçuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 başarısız yaşamak lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hala bir gelişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 garbagedeki konuların seviyesi daha da düştü daha da düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar