pch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Oyunu yeni yükledim orjinal olarak ancak interface içinde addons klasörü yoktu,arkadasimdan kendininkisini atmasını istedim atti ,interface'in içine kopyaladim ve su anda addonlar işe yaramiyor oyunda,gözükmüyorlar.Bunu nasıl düzeltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 karakter seçme ekranında sol altda addons diye bir yer açılıcakdır orda yüklü addonları tik'li olduğundan emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sol altta addons diye bir yer gözükmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 addon klasörlerinin "x:..World of warcraftInterfaceAddons" içinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 interface klasörünü sil oyuna gir çık, yeniden yaratır öyle bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 oyunu ilk yuklediginde hiç addon falan kurcalamadan bi gir oyuna, sonra cık bak goruceksin gelmis klasorlerin. blizz kendi addonlarını yukleyecek once, sonra sen ne yuklersen yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 deadwoll said: interface klasörünü sil oyuna gir çık, yeniden yaratır öyle bir dene. girdim oyuna yarım saat oynadım ciktigimda gelmemisti interface.. ve evt addonlar addons klasörünün içindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Gelmemesinin mümkünâtı yok. Ya yanlış klasöre bakıyorsun ya da kurulumda filan sorun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kesin yanlıs klasore bakıyosun. onceki oyunun dosyalarını silmedin falan, ya da eski oyun dosyaları d sürücüsünde, yeniden sen c ye kurmussundur falan. sallıyorum tabi bunları ama pekaziz'in dedigi gibi gelmemesinin mümkünatı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kendin yaratıver bi addons klasörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 toggie said: kesin yanlıs klasore bakıyosun. onceki oyunun dosyalarını silmedin falan, ya da eski oyun dosyaları d sürücüsünde, yeniden sen c ye kurmussundur falan. sallıyorum tabi bunları ama pekaziz'in dedigi gibi gelmemesinin mümkünatı yok. oyunu ilk c'ye kurmustum sildim d 'ye yükledim ama sildim yani oraya da gelmedi dosya baktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kendin yarat oyleyse, arkadasına da soyle blizzard addonlarını atsın, gerisini kendin hallet. sonra karakter secme ekranından addons'a gir, "load out of date" secenegini tikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kendim interface klasörü oluşturdum içine de arkadasimdan aldigim blizzard addonslarini attim ama karakter seçme ekranında addons diye bir şey gözükmüyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 interface klasörü kendiliğinden olmuyomu orada zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bi klasör yap adını Interface yap. onun içine bi klasör daha yap adını Addons koy.. şimdi arkadasından aldıgın addonları bunun içine yapıstır.. bu Interface klasörünü de wow un içine yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 pch said: kendim interface klasörü oluşturdum içine de arkadasimdan aldigim blizzard addonslarini attim ama karakter seçme ekranında addons diye bir şey gözükmüyor yine interface klasorunun içinde addon adında bi klasor daha olması lazım, onun içine atacaksın addonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 geffen said: bi klasör yap adını Interface yap. onun içine bi klasör daha yap adını Addons koy.. şimdi arkadasından aldıgın addonları bunun içine yapıstır.. bu Interface klasörünü de wow un içine yapıştır. Aynısını yaptım, üzerine de addons' un içine quest helperi yükledim ama eskisi gibi hala.. gözükmüyor karakter seçme ekraninda addons diye bir şey,simdilik oyunun trial versiyonunu kullanıyorum ondan olabilir mi dicem ama arkadaşlarım çatır çatır oynuyor quest helper ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 toggie said: pch said: kendim interface klasörü oluşturdum içine de arkadasimdan aldigim blizzard addonslarini attim ama karakter seçme ekranında addons diye bir şey gözükmüyor yine interface klasorunun içinde addon adında bi klasor daha olması lazım, onun içine atacaksın addonları. onun içine atiyordum zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 gir cık düzelio o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 girdim çıktım kaç kere ama maalasef düzelmedi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 repair yap oyunu ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 WTF klasorunu temizlemeyi dene bi de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sileyim mi yani WTF klasörünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 klasor dursun, icindekileri sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 pekaziz +1 ... wow u repair et ... oyuna gir çık ... wow u install ettigin yerde interface in olusmus olması lazım ... ama arada trial key gibi bisi demissin belki addon a izin vermiyor olabilir o acc. ile. mesela denemek icin full bi acc. varsa (sana bu trial ı saglayan) onla bi dene geliyomu gelmiyomu ... bazı seyler kapalı olabilir, misal normal acc ile trial acc trade yapamıyodu vsvs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar